Uutisia

SC Vantaan organisaatiota on uudistettu ja vastuita on sekä muutettu että selkeytetty. Uusi organisaatio astui pääosin voimaan 1.11.2016. Joukkuevoimistelijoiden määrä on kasvanut ja toiminta on laajentunut rytmiseen voimisteluun, erityislasten liikuntaan sekä oheisliikuntaan. Kunnianhimoisena ja aktiivisena toimijana olemme vastanneet kysyntään innolla. Seuran kehittymisen myötä täytyy myös organisaation kehittyä mukana. Hallitus on työstänyt organisaatiomuutosta vuoden ajan. Vanhat toimijat ovat osittain järjestäytyneet uudelleen ja mukaan on saatu niin uusia ammattilaisia kuin vapaaehtoisia toimijoita. 
Sport Club Vantaan jäsenten sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 15.12. Simonkylän koululla klo 19.00. Tervetuloa kokoukseen!
10-12 vuotiaiden sekä yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen mestaruuskilpailut käytiin 3.-4.12 Turussa. Turusta Elite SC Vantaa Kidsille hienosti välinemestaruuspronssia.
Keväällä 2017 SC Vantaan käyttöön tulee lisää harjoitusresursseja. Seura on vuokrannut oman harjoitustilan Vantaan Korsosta.
Päivitämme tähän SC Vantaan harrastetuntien peruutuksia kaudella syksy 2016. Ilmoitamme aina sähköpostilla peruutukset, mutta täältä näette kaikkien ryhmien peruutukset, jos olette menossa korvaaville tunneille.
Elite, Elite Pre Jr, Espiral, Fortius ja Fortius X kilpailivat viikonloppuna Vantaalla.
Fortius X, Fortius, Kinesis ja Elite Pre Junior kilpaili eilen Espoo cupissa.