Kauden kohokohta - World Cup ja Challenge Cup finaalit Chicagossa viikonloppuna

22.11.2017
Junioreiden ja aikuisten joukkueet matkasivat tänään Chicagoon, joukkuevoimistelun kauden päätöskilpailuihin.

Minetit Elite, Minetit, OVO Team ja Ovo Team Junior joukkueet sekä muu Suomen delegaatio matkasi tänään Chicagoon, Yhdysvaltoihin joukkuevoimistelun kauden päätöskilpailuihin. Chicagossa kilpaillaan World Cup ja Challenge finaalit tulevana viikonloppuna.

SC Vantaan, Tampereen Voimistelijoiden ja Coco Sportin yhteisjoukkue Minetit Elite puolustaa Challege Cup kilpailun voittoa. Minetit Elite on voittanut kaikki aiemmat osakilpailut.

"Syksyn aikana on ollut monta ongelmaa matkassa, mutta kaikesta huolimatta olemme lähdössä Chicagoon kilpailemaan finaaliin. Joukkue on ollut kasassa vajaa kaksi kuukautta, mutta kyllä sitä näköjään onnistuu kun motivaatiota löytyy. Ehdimme valmistautua hyvin kilpailuihin, vaikka välillä meinasi usko loppua. 

Nyt meillä on uskomattoman hyvä fiilis ja tsemppi päällä. Voimistelijat ovat kasvaneet henkisesti tänä aikana paljon ja he myös uskovat itseensä. Valmentajina uskomme, että tästä kokemuksesta on voimistelijoille hyötyä myös jatkossa - tiedämme nyt, että vaikka kuinka koettelee, niin vaikeuksien kautta on tie voittoon. Siihen tarvitaan asennetta, motivaatiota ja halua. 

Kilpailuihin lähteminen on vaatinut paljon työtä niin voimistelijoilta kuin valmentajilta. Perheitä unohtamatta. Joukkueessa on hyvin motivoituneita voimistelijoita ja he ovat jaksaneet harjoitella ahkerasti tämän lyhyen ajan. Nyt työ saa merkityksensä kun olemme pakanneet tavarat ja astelemme Suomen delegaation mukana koneeseen. Harva voimistelija pääsee uransa aikana kokemaan vastaavia kilpailuja. Ja on tämä harvinaista meille valmentajillekin" - kommentoivat Minetit Elite joukkueen valmentajat Kiia Kuusela ja Minna Karhu. 

Kilpailuiden harjoitukset on perjantaina ja kilpailut käydään lauantaina ja sunnuntaina.

 

Live stream:

http://www.ustream.tv/channel/rhythmicgymnastics

 

Aikataulut ja tuokset löytyvät kilpailuiden sivuilta:

http://www.aggchicago2017.com

 

International Federation of Aesthetic Group Gymnastics:

https://ifagg.sporttisaitti.com

 

Osallistuvat joukkeet & online-tulokset: :

http://rgform.eu/event.php?id_prop=526