Sport Club Vantaa ry juhlii 10-vuotista matkaa 26.1. Tervetuloa mukaan!

12.12.2018


Illalliskortteja lauantaina 26.1. järjestettävään gaalaan on myynnissä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuramme toimijat.

Sport Club Vantaa ry on saavuttanut hienon 10 vuoden iän ja siksi kokoonnummekin yhdessä juhlimaan seuramme menestyksekästä taivalta. Järjestämme Gaalajuhlan lauantaina 26.1.2019 klo 18.00 alkaen Wanhan Bäckbyn kartanossa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki seuramme toimijat. Illalliskortteja on myynnissä rajoitettu määrä ja ne luovutetaan tilausjärjestyksessä. Voit tilata oman tilauksesi yhteydessä useamman illalliskortin, jos haluatte tulla esimerkiksi joukkueenne vanhempien kesken porukalla.

Illalliskortin hinta on 59€/osallistuja sisältäen illallisen ja juhlajuomat sekä tilaisuuden ohjelman. Ohjelmassa on voimisteluesitysten lisäksi musiikillista ohjelmaa, palkitsemisia ja Tähtiseura -tunnuksen luovutus seurallemme. Palkitsemme mm. vuoden seuratoimijan, vuoden ohjaajan ja valmentajan ja muistamme monia seuramme onnistumisissa mukana olleita. Loppu illan kruunaa bilebändi, joka tanssittaa juhlakansaa. 

Voit tilata illalliskortteja osoitteessa

https://my.surveypal.com/Illalliskorttien-tilauslomake

 

Tervetuloa juhlimaan kanssamme!