EM -pronssia Minetit Elitelle sekä Academic Cupista pronssia SC Vantaan Elite Pre Nuorille

22.10.2017

Minetit ja Minetit Elite
Minetit ja Minetit Elite
Minetit ja Minetit Elite
Minetit ja Minetit Elite
Minetit ja Minetit Elite
Minetit ja Minetit Elite
SC Vantaa Elite Pre Nuoret
SC Vantaa Elite Pre Nuoret
SC Vantaa Elite Pre Nuoret
SC Vantaa Elite Pre Nuoret

Minetit Elite saavutti EM -pronssia, pronssia myös SC Vantaan Elite Pre Nuoret joukkueelle Academic Cupista Sofiassa Bulgariassa

Bulgarian Sofiassa käydyissä EM-kilpailuissa Minetit Elite joukkue suoritti niin alkukilpailussa kuin finaalissa hyvin ja pystyi molemmissa suorituksissa parhaimpaansa. Kilpailu oli kovatasoinen ja vaati kärkijoukkueilta onnistumista molemmissa suorituksissa. 

"Olemme tyytyväisiä siihen mitä on saavutettu neljän viikon yhteisellä harjoittelulla." kommentoi valmennustiimi Sofiasta. 

"Odotamma innolla tulevaa. Kokoonpano on hyvä ja saadessamme lisää harjoitusta alle, tulee joukkue olemaan entistä vahvempi. On myös hienoa, että yhteistyön myötä voidaan monelle eri seurasta lähtöisin olevalle voimistelijalle tarjota mahdollisuus kilpailla kansainvälisesti maailman huipulla. Uskomme, että yksi joukkueen vahvuuksista on yhteistyö - monta Suomen huippuvalmentajaa tekee yhdessä töitä samojen tavoitteiden eteen." jatkaa valmennustiimi.

"Olemme iloisia, että Coco Sport tuli rohkeasti mukaan. Tiedämme, että ei ole helppoa tulla mukaan kesken kauden kovatahtiseen treeniin, ja joukkueeseen, jolla on kovat ennakko-odotukset sekä korkeat tavoitteet. Hienoa, että löytyy muitakin yhtä ennakkoluulottomia voimistelijoita ja valmentajia. Fiilis ja tsemppi on korkealla. Haluamme myös kiittää koreografi Anton Lainetta venymisestä ja tukena olemisesta. Ammattilaisen kanssa työskentely on mielekästä ja antoisaa. Tilanne kuin tilanne, Antoniin voi luottaa." valmennustiimi kiteyttää.

Kotiin palattua joukkue ja valmentajat hengähtävät hetken ennen kuin aloittavat valmistelut marraskuussa Chigagossa käytäviä Challenge Cup finaaleja varten.

Junioreiden sarjan kulta meni Olarin Voimistelijoiden OVO Junior Team (FIN) ja ja hopea Victoria (RUS) joukkueille. 

Senioreissa kirkkaimman mitalin sai Venäjän Expressia (RUS), jaettu hopea meni Tampereen Voimistelijoiden Minetit (FIN) ja Madonna (RUS) joukkueille. 

Samassa paikassa käytiin Academic Cup kilpailu. SC Vantaan 12-14 -vuotiaiden joukkue voitti pronssia kovatasoisessa kilpailuissa.

"Olemme ylpeitä tytöistä ja vanhemmista. Kun voimistelijat ovat sitoutuneita ja kotijoukot tukevat, voidaan savuttaa hyviä tuloksia. Tässä joukkueessa niin voimistelijoiden kuin valmentajien tavoitteena on tehdä hyvää työtä kohti tulevaisuutta, naisten sarjaa. Joukkue on uusi ja kausi alussa, kaikki on mahdollista. Joukkueen koreografia on vaativa ja ohjelma onkin vaatinut paljon työtä. Luulimme jo ettemme saa ohjelmaa valmiiksi, mutta tässä sitä ollaan pronssimitalit kaulassa. " kertoo SC Vantaan valmentajat Kiia Kuusela ja Sonja Pitkänen.

 

PISTEET

Naiset

1.Expressia, Venäjä, 38.05

2.Madonna, Venäjä, 37.80

2.Minetit, Tampereen Voimistelijat 37.80

 

Juniorit

1.Ovo Junior Team, Olarin Voimistelijat, 37.00

2.Victoria, Venäjä, 37.00

3.Minetit Elite, Tampereen Voimistelijat, Sport Club Vantaa ja Coco Sport, 36.75

 

https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/1832?Return=102