top of page

Aikuiset

Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.Ipsum loerum. lirium.

Eri ryhmät, laita alle suoraan ryhmien linkit myclubiin

Aikuisvoimistelu SC Vantaa.jpeg

Aikuiset

Sport Club Vantaalla myös aikuisilla on mahdollisuus harrastaa. Hyppää rohkeasti mukaan! 

Aikuisten voimistelu

Aikuisten voimistelu on hyvän mielen voimisteluryhmä aikuisille. Ryhmässä harjoitellaan voimistelun lajiliikkeitä: tasapainoja, vartalon liikkeitä ja hypähdyksiä. Tavoitteena on myös kasvattaa kuntoa yhdessä hauskaa pitäen. Voimistelu on monipuolinen hyvinvointia edistävä harrastus, joka sopii aivan kaikille. Aiempaa kokemusta voimistelusta tai vastaavista lajeista et tarvitse - hyppää rohkeasti mukaan! Ryhmä harjoittelee kerran viikossa tunnin kerrallaan ja osallistujilla on mahdollisuus halutessaan esiintyä seuran näytöksissä.

Voimistelun esiintyvä ryhmä

Haluatko harrastaa voimistelua hieman tavoitteellisemmin? 

Kaipaatko elämääsi lisää glitteriä ja kimallusta? 

Tule mukaan tanssillisen voimistelun esiintyvään ryhmään!

Tanssillisen voimistelun kilparyhmän tunneilla syvennetään voimistelun perustaitoja. Tunnit ovat koreografisempia ja sisältävät enemmän tasovaihteluita ja hyppyjä. Kilparyhmä osallistuu esiintyvän voimistelun tapahtumiin (Lumo, Gym for Life). Kilparyhmän hintaan sisältyy osallistumismahdollisuus tanssillisen voimistelun toiselle tunnille, jolle osallistuminen on suositeltavaa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Aikuisten akrobatia

Onko kuperkeikka kadoksissa? Haluaisitko kehittää motorisia taitojasi ja kehonhallintaa?

 

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus!

Aikuisten akrobatiassa harjoitellaan akrobatian perusliikkeitä ja vahvistetaan lihaskuntoa. Harjoitukset koostuvat liikeharjoitteista, lihaskunnosta ja venyttelyosuudesta. Tunneilla hyödynnetään erilaisia välineitä ja telineitä, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman monipuolista ja hauskaa! Kaikki liikkeet ovat varioitavissa, joten tunti soveltuu vasta-alkajille ja aikaisemmin harrastaneille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Body and Mind -kehonhuoltotunti

Hektisen arjen keskellä on välillä hyvä pysähtyä ja vaan hengittää.

 

Body and Mind -kehonhuoltotunneilla tehdään perinteisiä liikkuvuus- ja venyvyysharjoituksia sekä syvennytään kuuntelemaan omaa kehoa. Näillä tunneilla ylläpidät kehosi liikkuvuutta, voimaa ja koordinaatiokykyä - tasapainoa tietenkään unohtamatta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

bottom of page