top of page

K-pop kesätunnit

Hinta

50€ (1x vko)
65€ (2xvko)

Kesto

5 viikkoa

Kurssista

Tervetuloa Kpopin kesätunneille!


K-pop eli "Korean pop" on eteläkorealaista populaarimusiikkia. Tyypillisesti k-pop-kappaleet ovat iloisia R&B-tanssikappaleita, joissa on rap-osa ja usein englanninkielisiä lauseita. Musiikin lisäksi k-pop on ilmiö, johon sisältyy myös vahva ja näyttävä visuaalinen ilme sekä tanssi. Luonteenomaisia piirteitä ovat olleet muun muassa hullutteleva muoti, uniikit hiustyylit ja tarkkaa koreografiaa seuraava tanssi.

Haluaako lapsesi harrastaa kahdesti viikossa? Valittavana on seuraavat tuntivaihtoehdot:

  • Voimistelu yli 7v (Korson koulu, ma)

  • Voimistelu yli 7v (Viertolan koulu, ti)

  • Showtanssi yli 7v (Korson koulu, to)

Lapsella on mahdollisuus kokeilla harrastamista kahden viikon ajan, jonka jälkeen osallistuminen on mahdollista perua 15€ toimistokulun hinnalla. Maksettu maksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla. Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti toimistoon toimisto@scvantaa.fi


Vakuutukset: Voimistelijoita ei ole vakuutettu seuran toimesta vaan jokaisella tulee olla oma vakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista ostaa Pohjola Vakuutuksen Jumppaturva-vakuutus 5€ hintaan.


Kesäkauden aikataulut: Kesäkauden ensimmäinen tunti järjestetään perjantaina 10.5. ja viimeinen 14.6.


Harjoitusaika: Perjantai klo 18-19


Harjoituspaikka: Viertolan koulu, Jokirannan opetuspiste (Viertolankuja 1)


Hinta: 50€/yksi harjoitus viikossa, 65€/kaksi harjoitusta viikossa.


Ohjaaja: Anna Sebedash (etunimi.sukunimi@scvantaa.fi)


Yhteydenotot: Ilmoittautumiset ja osallistumisen peruutukset toimisto@scvantaa.fi, laskuja koskevat asiat laskutus@scvantaa.fi


Tunnilla tarvittavat varusteet: liikunnalliset vaatteet ja juomapullo. Liikumme tunneilla paljain jaloin tai liukumattomilla tossuilla. Pitkät hiukset laitamme hyvin kiinni ja jätämme korut kotiin.

bottom of page