Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaudelle 2018-2019 on käynnissä. Tunnit käynnistyvät 1.9. Voit tutustua tuntivalikoimaan täällä. 

 

Ilmoittautuminen SC Vantaan tunneille tapahtuu sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta. 

 

Ilmoittautumispalvelun kautta näet tarkat tiedot tunneista (koulujen osoitteet, ohjaajat, paljonko tunnilla on tilaa yms.)

Sähköinen ilmoittautumispalvelu luo ilmoittautuneille laskun. Ensimmäisen harjoituskerran voi käydä kokeilemaassa ja maksaa laskun vasta sen jälkeen. Maksettua laskua ei palauteta

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen (alaikäisellä huoltajan rekisteröityminen)
Ilmoitettavan henkilön ollessa alaikäinen, rekisteröidään käyttäjäksi huoltaja. Ilmoitettava henkilö rekisteröidään pääkäyttäjän alakäyttäjäksi. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla pääset kirjaututumaan sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää samat tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

2. Sisäänkirjautuminen
Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan ohjelmaan, käyttäjätunnuksesi on rekisteröinnissä ilmoittamasi sähköpostiosoite ja mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta on käyttäjätunnus oma nimesi (HUOM! kirjoitettuna tarkalleen niin kuin olet kirjoittanut sen rekisteröitymislomakkeeseen).

3. Alakäyttäjien luominen
Etene kohdasta OMAT TIEDOT rekisteröimään kaikki voimisteluryhmiin osallistuvien lastesi tiedot alaisuuteesi. Klikkaa omien tietojesi yläpuolelta kohtaa rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi ja lisää siihen lisättävän käyttäjän tiedot. HUOM. laita sähköpostiosoitteeksi huoltajan osoite! Huoltaja voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä.

4. Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen
Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi rekisteröitymisvaiheessa sähköpostiisi saamasi salasanan.

Pääset ilmoittautumaan ryhmiin kohdasta liikuntaryhmiin ilmoittautuminen. Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita käyttäjiä, muista valita ilmoitettavan käyttäjän nimi alasvetovalikosta ennen tunnin valitsemista. Ryhmien vapaat paikat näkyvät ryhmälistassa.

Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

5. Ilmoituksen vahvistaminen
Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja/tai lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ainoastaan liikuntaryhmiin ilmoitetuista osallistujista tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti.

Jäsenmaksu on 30 € syksy + kevät. Jäsenmaksun lisäksi maksetaan kausimaksu, jonka suuruus riippuu ryhmästä johon ilmoittautuu.

6. Varasijalle ilmoittaminen
Ilmoittautumisen ollessa avoinna ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonoon, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.

7. Muutokset jäsentiedoissa
Omilla tunnuksilla voit päivittä omia ja alaisuudessasi olevien lasten yhteystietoja OMAT TIEDOT-sivun kautta. Sivuilta näet myös mihin ryhmään olet jo liittynyt ja sinulle kirjoitetut laskut.