Liikuntapaikkojen osoitteet ja ajo-ohjeet

Viertolan koulu, Jokirannan toimipiste, Viertolankuja 1

Käynti liikuntasaliin on vanhan jokirannan koulun oikeasta päädystä, pihan leikkipaikkojen lähellä olevasta ovesta. Koulu sijatsee Tikkurilan tiikeri-areenan vieressä.

Korson koulu 2, Kisatie 29

Sisäpihalle tultaessa oikean puoleinen koulu, jossa on myös uimahalli.

Kuusikon koulu, Hovitie 11

Käynti liikuntasaliin koulun alapihalta.

Ilolan koulu, Epinkoskentie 5

Koulun liikuntasalin ovi löytyy koulun parkkipaikkojen puoleisesta päädystä.

Jokiniemen koulu, Valkoisenlähteentie 51

Valkoinen rakennus Tikkurilan Lukion vieressä. Käynti liikuntasaliin koulun sisäpihalta. Sisäänkäynti ovi on vasta päätä aidattua hiekka kenttää.

Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52

Käynti koulun liikuntasaliin koulun takaa. Koulu jää oikealle ja hiekkakentät vasemmalle, jatka niin pitkään kun tie kaartuu oikealle mäkeä ylös. Salin ovi puolessavälissä mäkeä. Ovessa on seuran oma ovikello, jota soittamalla ovi tullaan avaamaan.

Simonkallion koulu, Simonkalliontie 1

ma -pe: Koulun liikuntasaliin kulku viikolla koulun pääovien kautta (koulun sisäpihalla ovi, joka on keskellä rakennuksia) Pukuhuoneisiin kulku koulun aulasta portaita ylös ja lasi ovista sisään.Vahtimestari ohjeistaa kulun tarvittaessa pukuhuoneisiin ja saliin.

la -su: Liikuntasalin ovi sijaitsee pääoven puoleisella seinustalla, viimeinen ovi vasemmalla (hammaslääkärin ovi).

Itä- Hakkilan koulu, Koulutie 8

Liikuntasalin ovi sijaitsee koulun takana henkilökunnan parkkipaikkojen luona. Ajo-Ohje: Kun ajat Itä-hakkilan tietä ja käännyt mäkeä alas koulutielle, niin liikuntasalin ovi ja parkkipaikat on heti koulun kulmalta vasemmalle, niin, että koulu ja liikuntasalin ovi jää oikealle kyljelle.

Tikkurilan uimahalli, Voimistelusali, Läntinen valkoisenlähteentie 50

Voimistelusali sijaitsee Tikkurilan uimahallirakennuksen sisällä.

Lumon monitoimitalo, Urpiaisentie 14

Liikuntasaliiin ja tanssisaliin pääsee kulkemalla Lumon monitoimitaloon sisälle pääovista ja vahtimestarin koppia vastapäätä kulkee portaat alas Lumon alimpaan kerrokseen, josta löytyy pukuhuonekäytävät sekä tanssisali ja liikuntasali.

Sokevan harjoitustila Tavitie 1

SC Vantaan kanveesi sijaitsee Korsossa Sokevalla. Sport Club Vantaan sali on ovi numero 6:ssa.  Vastapäätä on Legirus Areena. Oven yläpuolella SC Vantaan mainos.

 

Hiekkaharjun Varia, Tennistie 1

Sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu koulun sisäpihan kautta. Varialle saavuttaessa koulu jää vasemmalle puolelle ja urheilukenttä oikealle. Tulee kulkea koulun vierustaa pitkin kunnes näkee oikealla puolella hiekkakentän ja koulun loppuvan vasemmalla puolella. Näin pääset koulun sisäpihalle ja sisäpihalla sisäänkäynti tapahtuu päädyssä olevista lasi ovista. 

 

Mikäli ovi on lukossa tai koulua/oikeaa ovea ei löydy, niin olkaa suoraan yhteydessä ryhmän ohjaajaan tai seuran harrastevastaavaan  puh: 040 660 35 38