Vanhemmille

1. Mitä mukaan tunneille?

- Liikunnalliset vaatteet, joissa mukava liikkua ja joustavat liikkujan mukana.

- Vesipullo

- Jumppatossut, jotka eivät ole liukkaat (tunneilla saa liikkua myös paljain jaloin)

- Perhesählytunneille sisäpelikengät.

 

Mahdollisia lisätietoja tunneille tarvittavista välineistä ja asuista ilmoittaa ryhmän ohjaaja

 

1. Seuran tapahtumat -  mahdollisuus vapaaehtoistyöhön

Sport Club Vantaa järjestää kerran kaudessa näytöksen, jonne ryhmät pääsevät  halutessaan esiintymään. Esiintymisvaatteet suunnittelee ryhmän ohjaaja ja asuina pääsääntöisesti käytetään kotoa löytyviä vaatteita. Tapahtumiimme on mahdollisuus päästä myös vapaaehtoistöihin ja näin nähdä paremmin toimintaamme. Mikäli vapaaehtoistyö lasten ja nuorten eteen herättää kiinnostusta, olkaa yhteydessä seuramme toimistoon toimisto@scvantaa.fi. Kerromme mielellämme lisää! :)

 

Sport Club Vantaan ohjaajat tiedottavat pääsääntöisesti tuntimuutoksista, tapahtumista yms. tunteihin liittyvästä sähköpostilla!

 

2. Käytäntö tuntien peruuntuessa

Tiedoitamme nettisivujemme uutisosiossa kaikista harrastevuorojen peruutuksista ja niiden korvausmahdollisuuksista. Ilmoitamme tunnin peruuntumisesta heti tiedon saatuamme kaikille ryhmän jäsenille pääsääntöisesti sähköpostilla. Äkilliset peruutukset ilmoitamme myös tekstiviestillä.

 

3. Muutokset mahdollisia

Kauden aikana saattaa tulla muutoksia ohjaajien sairastumisen ja tuntien peruuntumisen vuoksi. Koulut voivat halutessaan ottaa salin omaan käyttöönsä, jolloin tunti voi peruuntua myös meistä riippumattomista syistä. Korvaavaa kertaa on vaikea järjestää, mutta halutessaan voi harrastaja hakeutua seuran vastaavalle lasten- ja nuorten tunnille johonkin toiseen ryhmään. Nämä tilanteet katsomme tilannekohtaisesti ja ilmoitamme tilanteen sattuessa käytännöstä aina kaikille. Rahallista hyvitystä emme voi myöntää.

 

4. Ohjeita vanhemmille

- Vanhemmat saavat tulla katsomaan oman lapsensa kahdelle ensimmäiselle tunnille ja siitä eteenpäin lapset liikkuvat tunneilla muiden lapsien ja ohjaajien kanssa. Tällöin lapset pystyvät keskittymään tunnilla toimimiseen ja ohjaajien ohjaukseen paremmin.

- Kauden aikana järjestetään vanhempi ja lapsi tunti, jolloin vanhemmat pääsevät katsomaan ja kokeilemaan tunneille yhdessä lapsen kanssa.

Mikäli päätätte lopettaa ryhmässä niin ilmoittakaa asiasta AINA seuran toimistoon sähköpostilla, jotta emme lähetä ylimääräisiä laskuja/tiedotteita. Sähköposti: toimisto@scvantaa.fi. Ilmoittakaa s-postissa harrastajan nimi ja päivämäärä milloin lopettanut.