top of page
SC Vantaa kevätjuhla 2023.jpeg

Ilmoittaudu mukaan myClub -jäsenrekisterissä!

Ilmoittautuminen Sport Club Vantaan tunneille tapahtuu sähköisen myClub ilmoittautumispalvelun kautta, joka vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröityminen tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjeet myClubin käyttöön löydät täältä.

MyClub-mobiilisovellus

Lataa myClub-mobiilisovellus laitteellesi yllä olevista linkeistä.

Tiedottaminen tapahtuu myClubin kautta!

Löydät kaikki omaa ryhmääsi koskevat aikataulut, tiedotteet ja laskut myClub -palvelusta. Suosittelemme lataamaan käyttöösi myClub-sovelluksen omasta sovelluskaupasta. Näin varmistat sujuvan tiedonkulun.

Jäsenyys

Kaikkien Sport Club Vantaan toiminnassa mukana olevien tulee olla seuramme jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintavuoden (1.7.-30.6.) aikana. Jäsenmaksu on 40€/jäsen. Jäsenyys on voimassa koko toimintavuoden eikä jäsenmaksua palauteta.

Hinnasto - SC Vantaa

Kaikkien Sport Club Vantaan toiminnassa mukana olevien tulee olla seuramme jäseniä. Jäsenmaksu maksetaan kerran toimintavuoden (1.7.-30.6.) aikana.
Jäsenmaksu kaudella 2023-2024 on
40€/jäsen.

Harrasteliikunnan ryhmien maksut syksystä 2023 alkaen:

 • 45 min tunnit 140€/kausi (syyskausi ja kevätkausi laskutetaan erikseen) + 30€/lisäryhmä (esim. kaksi harrasteryhmää viikossa 140€ + 30€ = 170 €)

 • 1h tunnit 150€/kausi (syyskausi ja kevätkausi laskutetaan erikseen) + 30€/lisäryhmä (esim. kaksi harrasteryhmää viikossa 150€ + 30€ = 180€)

Poikkeuksena seuraavat ryhmät:

SCV Vanadium

 • 210€/kausi

SCV Idirium

 • 210€/kausi

SCV Selenium

 • 250€/kausi

Uniikit -harrasteryhmä

 • 160€/kausi

Uniikit -kilparyhmä

 • 320€/kausi

Perheliikunnan ryhmät

 • 150€/perhe

Aikuisten voimistelu

 • 165€/kausi

Tanssillisen voimistelun kilparyhmä

 • 210€/kausi

Valmennusryhmät ja maksut

Valmennusryhmät maksavat valmennusmaksua, joka sisältää valmennuksen kulut (valmentajien palkat, tila-ja salivuokrat, hallinnolliset kulut) ja toimintamaksua, joka määräytyy joukkueen toteutuvien kulujen mukaan (esim. kilpailuihin osallistumismaksut, puvut, matka- ja majoituskulut, leirit).

Osassa ryhmistä voimistelija voi valita harjoitusmäärän, joka vaikuttaa valmennusmaksun suuruuteen. Maksutiedot näet joukkueittain myClubista ilmoittautumisen yhteydestä.

Vakuutukset

Harrastajilla tulee olla tunneilla liikkueessaan voimassa oma vakuutus. Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jäsenillä on mahdollista ostaa vakuutus seuran kautta seuraavasti: 

SC Vantaa joukkuevoimistelu.jpeg

Vakuutus harrasteliikkujat

Harrasteliikkujilla on mahdollisuus ostaa Pohjola Vakuutuksen 5€ hintainen Jumppaturva -vakuutus ilmoittautumisen yhteydessä myClubissa. Vakuutus astuu voimaan 1.9. tai myöhemmin ostetuissa vakuutuksissa tilauksen jälkeisen viikon alusta alkaen. Jumppaturva-vakuutus on voimassa seuraavan toimintavuoden loppuun (31.8.2024) asti. Lisätietoja Jumppaturva -vakuutuksesta löydät täältä.

Toimintaohjeet vahinkotilanteen sattuessa Jumppaturva-vakuutuksen haltijoille:

 • Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

 • Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärin vastaanotolle.

 • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

 • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

 • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa. Pohjola Terveysmestari palvelee sovelluksessa ja puhelimitse numerossa 0100 5225. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. 

Vakuutus kilpavoimistelijat

Kilpatoimintaan osallistuvilla tulee olla erikseen vakuutus. Kilpavoimistelijoiden on mahdollista ostaa OP Vakuutuksen Sporttiturva- vakuutus lisenssin oston yhteydessä. Lisätietoja Sporttiturva -vakuutuksesta löydät täältä.

Suosittelemme kaikkia jäseniämme tutustumaan vakuutusehtoihin huolellisesti ja varmistamaan ennen toiminnan käynnistymistä, että omat vakuutukset on kunnossa. 

bottom of page