Ohjeet ilmoittautumiseen

1. Käyttäjäksi rekisteröityminen (alaikäisen huoltaja)

Ilmoitettavan henkilön ollessa alaikäinen, rekisteröidään käyttäjäksi lapsen huoltaja. Täytettyäsi rekisteröitymiseen vaadittavat tiedot huolellisesti ja lähetettyäsi lomakkeen, näet ruudulla käyttäjätunnuksen ja salasanasi. Tiedot lähetetään myös sinulle sähköpostitse. 

2. Sisäänkirjautuminen

Saatuasi salasanan pääset kirjautumaan sisään Hoika-ilmoittautumisjärjestelmään. Käyttäjätunnuksesi on rekisteröimisessä ilmoittamasi sähköpostiosoite. Mikäli et ole ilmoittanut sähköpostiosoitetta, on käyttäjätunnuksesi oma nimesi.

3. Alikäyttäjien luominen

Lapset lisätään rekisteröityneen vanhemman alikäyttäjiksi. Vanhempi voi hallinnoida jokaisen lapsen ilmoittautumistietoja ja laskuja oman tunnuksensa kautta. Pääset lisäämään alaikäiset lapset alikäyttäjiksi vasemmassa reunassa näkyvän "Omat tiedot" -välilehden kautta kohdasta "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti". 

4. Ryhmiin ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan vasemman reunan välilehdeltä "Ilmoittautuminen". Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi useita eri alikäyttäjiä, valitsethan yläpalkista ilmoitettavan henkilön ja paina sen jälkeen "Valitse"-painiketta. Tämän jälkeen voit valita kerralla kaikki ne ryhmät, joihin haluat ilmoittautua. 

5. Ilmoittautumisen vahvistaminen

Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta, kun ohjelma on tulostanut laskun ruudulle ja/tai lähettänyt laskun sähköpostiisi. Ainoastaan ryhmiin ilmoitetuista henkilöistä tulee seuran jäseniä. Ohjelman käyttäjäksi rekisteröitynyt huoltaja ei ole seuran jäsen automaattisesti. 

6. Varasijoille ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen ollessa avoinna, ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonotuspaikalle, mikäli kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua. Vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse. 

7. Harrastuspaikan peruuttaminen

Ilmoittautumisen ja laskun muodostumisen jälkeen ryhmässä on mahdollista käydä tutustumiskäynnillä yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen tulee muodostunut harrastusmaksu maksaa. Mikäli haluat peruuttaa paikan ryhmässä, tulee se tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@scvantaa.fi. Ilman kirjallisesti tehtyä palautusta, lasku ei poistu järjestelmästä ja tulee maksaa. Maksettua maksua ei palauteta.