Laskutuskäytänteet

Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi. Muistathan maksaa laskun eräpäivään mennessä ja käyttää kunkin laskun omaa viitenumeroa. Ilman viitenumeroa maksu ei kohdistu oikealle laskulle. Löydät kaikki sinulle muodostuneet laskut Hoika -jäsenrekisteristä ja voit sieltä seurata omia laskujasi ja halutessasi tulostaa ne itsellesi. 

Jos haluat maksaa Smartumeilla, ole yhteydessä laskutus@scvantaa.fi. Smartumeilla maksaminen onnistuu, mutta ei sähköisesti.

Mikäli et kokeilukerran jälkeen jatka ryhmässä, muistathan peruuttaa osallistumisen. Osallistuminen tulee aina perua kirjallisesti laskutus@scvantaa.fi. 

Kevätkausi laskutetaan automaattisesti syksyn ryhmiin osallistuneilta joulukuussa. Mikäli haluat perua osallistumisesi kevätkaudelle, tulee se perua kirjallisesti laskutus@scvantaa.fi. 

Erääntyneet maksut

1.        Maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut  7 päivää.

2.       Maksumuistutus lähetetään, kun eräpäivästä on kulunut 14 päivää. Toisesta maksumuistutuksesta peritään 5 € muistutusmaksu. Lisäksi postitse lähetetystä muistutuslaskusta peritään 5€ laskutuslisä. 

3. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirtyy lasku perintätoimiston Axactor Oy:n perittäväksi.