Joukkuevoimistelun avoimet treenit to 30.8

Tule rohkeasti mukaan, innostu ja löydä itsellesi uusi harrastus!

 


 

Avoimeen treeniin ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet. Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvitse olla. Treenin perusteella suosittelemme jokaisella sopivaa ryhmää!

 

Avoimiin treeneihin voi ilmoittautua sivun reunassa olevan lomakkeella tai paikan päällä ennen treeniä. Ruuhkan välttämiseksi suosittelemme kuitenkin etukäteen ilmoittautumista. 

 

SC Vantaan joukkuevoimistelujoukkueet harjoittelevat tavoitteellisesti. Kilpaileminen aloitetaan ryhmästä riippuen 8-12 vuoden iässä. Joukkueet kilpailevat kansallisella tasolla joko SM-sarjassa, kilpasarjassa tai harrastesarjassa. Elite SC Vantaa -joukkueet ovat seuran SM-sarjan kärkeen tähtääviä, kansainvälisesti kilpailevia edustusjoukkueita. 

Lisätietoja joukkueista

 

JOUKKUEVOIMISTELUN AVOIMET TREENIT TORSTAINA 30.8

1) 2014-2015 syntyneet klo 17-17.45

2) 2012-2013 syntyneet klo 18-18.45
 

Avoimet treenit järjestetään Simonkylän koululla (Koivukyläntie 52, Vantaa).

Ajo-ohjeet: Käynti koulun liikuntasaliin on koulun takaa. Pihaan käännyttäessä koulu jää oikealle ja hiekkakentät vasemmalle, jatka niin pitkään suoraan kunnes tie kaartuu oikealle mäkeä ylös. Liikuntasaliin ovi on puolessa välissä mäkeä.

 

Joukkueisiin voi hakea myös suoraan olemalla yhteydessä joukkueen valmentajaan tai Sonja Pitkäseen, p. 040 502 2892 / sonja.pitkanen@scvantaa.fi. 

 

 

Yhteystiedot:
Sonja Pitkänen
sonja.pitkanen@scvantaa.fi
Puh 040 502 2892

ILMOITTAUTUMINEN

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.