Liikuntaa erityisryhmille

Sport Club Vantaa voimistelun erityisryhmä - iloa ja elämyksiä voimistelusta!

 

Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten ryhmissä  pääsee nauttimaan liikkumisen tuomista ilosta ja elämyksistä! Tällä hetkellä ryhmässä voimistelee parisenkymmenta innostunutta tyttöä ja poikaa - voit seurata ryhmien toimintaa sivussa olevasta uutispalkista.

 

Ryhmissä liikutaan voimisteluvalmentajien ohjaamana. Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan ja jokaiselle annetaan oman tasoiset harjoitteet. Harjoittelulla mm. lisätään liikkuvutta ja kehitetään tasapainoa. Lisäksi joukkueissa harjoitellaan voimistellullista elämäntapaa - voimistelijat ovat ahkeria, itsevarmoja ja vastuuntuntoisia.

 

Ryhmät on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. Kaikki ryhmät esiintyvät  halutessaan SC Vantaan tapahtumissa.

 

Facebookissa on voimistelijoiden perheille suljettu ryhmä nimellä Atlas ja Uniikit.

 

Ryhmien valmentajana toimii Julia Karppinen / julia.karppinen@scvantaa.fi / 040 660 3538

 

Atlas ja renkaat Simonkallion koululla syksyllä 2017
Uniikit X harjoituksissa syyskuussa 2017
Katariina, Ella, Nella, Tuulikki, Saga H. ja Saga T. Esiintyivät Starassa syksyllä 2017
Vanneohjelma on kevään 2017 Uniikit Y:n tärkein ohjelmanumero.
Uniikit Y esiintymässä Helsingin Jäähallilla 2017
Saga on seuran ensimmäinen Uniikki. Kuva Special Olympics -kisoista 2015

 

ATLAS:
Pojille suunnattu temppukerho/motoriikkaryhmä! Harjoituksissa on tavoitteena temppuilla erilaisilla temppuradoilla, leikkiä ja pelailla yhdessä muiden erityistä tukea tarvitsevien kanssa ja kehittää motorisia taitoja.

Syksyllä 2017 ATLAS ryhmä  harjoittelee perjantaisin klo 18:00-19:00 Simonkallion koululla  (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 100 € + jäsenmaksu 30 € 

 

Uniikit X ryhmä:

Harjoituksissa on tavoitteena tutustuttaa tytöt  voimisteluun lajina, harjoitella voimistelulle ominaisia liikkeitä ja harjoitteita sekä tutustua voimisteluvälineisiin.

Syksyllä  2017 Uniikit X ryhmä  harjoittelee perjantaisin klo. 19-20, Simonkallion koululla (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 110 € + jäsenmaksu 30 €.

 

Uniikit Y ryhmä:

Uniikit Y harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa on yleisten voimistelutaitojen lisäksi tavoitteena opetella ja harjoitella rytmisen voimistelun Special Olympics ohjelmia. Uniikit Y osallistuu aktiivisesti Special Olympics kilpailuihin.

Syksyllä 2017 Uniikit Y ryhmä harjoittelee torstaisin klo 18:00-19:00 Vantaan Varialla ja sunnuntaisin klo 18:00-19:00 Simonkallion koululla.

Maksut: Voimistelu harjoitukset 1x viikossa 110 € + jäsenmaksu 30 €. Voimistelu harjoituksset  2x viikossa 190€ + jäsenmaksu 30€.

 


 

Uniikkien Y-ryhmä mukana Voimisteluliiton videolla 

 

Uniikkien Y-ryhmä pääsi mukaan Voimisteluliiton "Jokaisessa meissä asuu voimistelija"-videolle. Ryhmää kuvattiin harjoituksissa Korson koululla niin vanteen kuin nauhankin kanssa.
Katso video täältä .

 

 

Uniikit Y Voimistelun MM-kisojen päätteeksi järjestetyssä Gala Voimistelunäytöksessä 

 

28.5.2017 oli Uniikit Y:llä tärkeä esitys, johon on valmistauduttu koko kevät. Ohjelmanumerona oli Rytmisen voimistelun Special Olympics Level 1 vanneohjelma. 

Helsingin Jäähallissa järjestettiin Voimistelun MM-kisojen päätteeksi Gala Voimistelunäytös. Näytöksessä esiintyi voimistelun maailman huippuja ja harrasteryhmiä. Uniikit Y:llä oli kunnia edustaa sekä SC Vantaata että erityisryhmien voimistelua.

 

 

Saga - Special Olympics Los Angeles 2015!

 

Voimistelija Saga Hänninen voitti Suomen Mestaruuden toukokuussa 2014 Vau Ry:n kilpailuissa ja lunasti paikan Los Angelesiin kesäkuussa 2015 järjestettäviin Special Olympics kilpailuihin. Special olympics kilpailuissa Saga sijoittui kova tasoiseen divisioonaan ja voitti kultaa nauha ohjelmalla, hopeaa vanteella ja kokonaiskilpailuissa nappasi pronssisen mitalin! Sijalle 4 Saga sijoittui pallo ohjelmalla ja sijalle 5 naru ohjelmalla.

Saga on SC Vantaan Elite voimistelija ja seura tukee Sagan harjoittelemista Special Olympics kilpailuihin.