top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

Rekiretki -talvinäytös

Päivitetty: 12. jouluk. 2023SC Vantaan syyskausi huipentuu talvinäytökseen, joka järjestetään sunnuntaina 17.12.2023 Lumon monitoimikeskuksessa (Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa).


Talvinäytöksessä seuramme harrastajat ja kilpavoimistelijat pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitojaan. Katsomoon ovat tervetulleita kaikki tukijoukot, perheet, mummit ja kummit, mikseivät koulukaveritkin! Näytöskokonaisuuksia on yhteensä kolme: klo 10, klo 13 ja klo 16.


Talvinäytöksen liput tulevat myyntiin 5.12. klo 9:00 Lippuautomaattiin. Lippuja voit ostaa joko näytöskohtaisesti ja koko päiväksi. Linkin takaa lippuostoksille: https://www.lippuautomaatti.fi/v1/lp001.asp?c=scvantaa


Talvinäytöksen yhteydessä Lumon monitoimikeskuksessa järjestetään lisäksi voimistelun kokeilupiste, joka on kaikille maksuton!


Muistilista katsojille:


✅ Hanki pääsylippusi ajoissa ja varmista paikkasi talvinäytöksestä

✅Tapahtumassa myydään ruusuja, voit kiittää omaa harrastajaasi ja ostaa hänelle ruusun!

✅ Näytöksen yhteydessä järjestetään talkoolaisten toimesta buffet, josta löytyy jokaisella jotakin herkuteltavaa!

✅ Muista nauttia upeista esityksistä🤩Ohjeistuksia talvinäytökseen:


Näytöksessä toivomme, että katsojat kunnioittavat kaikkien esiintymisiä ja välttävät katsomossa liikkumista näytöksen aikana. Jokaiselle katsojalle ja esiintyjälle oma esitys on elämys - rauhoittamalla katsomon takaamme jokaiselle oman elämyksen. Näytöksen aikana ovet ovat suljettu.


Vanhemmat, joiden lapsi on esiintymässä saavat nauttia katsomossa koko näytöksen ajan lapsen ollessa ohjaajan vastuulla esiintyjäkatsomossa tai leikkihuoneessa.

Ryhmän ohjaajalta/valmentajalta saatte vielä tarpeen vaatiessa lisätietoja näytöksestä ja ryhmien tarkemmista aikatauluista.


Talvinäytöksen esiintymisjärjestykset ja näytösjaot:1 260 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page