top of page
  • elleturunen

Satumetsä - Kevätnäytös 5.5.

Päivitetty: 26. huhtik.SC Vantaan kevätkausi huipentuu kevätnäytökseen, joka järjestetään sunnuntaina 5.5.2024 Lumon monitoimikeskuksessa (Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa).


Näytöksessä seuramme harrastajat ja kilpavoimistelijat pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitojaan. Katsomoon ovat tervetulleita kaikki tukijoukot, perheet, mummit ja kummit, mikseivät koulukaveritkin! Näytöskokonaisuuksia on yhteensä kolme: klo 10, klo 13 ja klo 16.Kevätnäytöksen liput ovat nyt myynnissä Lippuautomaatissa! 


Muistilista katsojille:


✅ Hanki pääsylippusi ajoissa ja varmista paikkasi kevätnäytöksestä

✅Tapahtumassa myydään ruusuja, voit kiittää omaa harrastajaasi ja ostaa hänelle ruusun!

✅ Näytöksen yhteydessä järjestetään talkoolaisten toimesta buffet, josta löytyy jokaisella jotakin herkuteltavaa!

✅ Muista nauttia upeista esityksistä🤩Ohjeistuksia näytökseen:


Näytöksessä toivomme, että katsojat kunnioittavat kaikkien esiintymisiä ja välttävät katsomossa liikkumista näytöksen aikana. Jokaiselle katsojalle ja esiintyjälle oma esitys on elämys - rauhoittamalla katsomon takaamme jokaiselle oman elämyksen. Näytöksen aikana ovet ovat suljettu.


Vanhemmat, joiden lapsi on esiintymässä saavat nauttia katsomossa koko näytöksen ajan lapsen ollessa ohjaajan vastuulla esiintyjäkatsomossa tai leikkihuoneessa.

Ryhmän ohjaajalta/valmentajalta saatte vielä tarpeen vaatiessa lisätietoja näytöksestä ja ryhmien tarkemmista aikatauluista.


Kevätnäytöksen esiintymisjärjestykset ja näytösjaot:

454 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page