top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

SC Vantaan kesätoiminta 2023

Päivitetty: 30. elok. 2023

Sport Club Vantaa liikuttaa myös kesällä! Kesän lukujärjestyksestä löytyy monipuolisesti iltatunteja 3-9-vuotiaille lapsille tanssin, voimistelun ja temppuilun parista, sekä järjestämme kaksi päiväleiriä kouluikäisille! Lisäksi kesällä voi temppuilla koko perheen voimin perhetemppuilutunneilla. Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan kesän hauskimmille tunneille!


Kesän iltatunnit

3-6-vuotiaat: Perheen pienimmät pääsevät liikkumaan monipuolisesti lastentanssin, voimistelun ja temppuilun parissa. Näillä tunneilla pidetään hauskaa muiden lasten kanssa ja samalla harjoitellaan perusmotoriikkaa lajiharjoitteiden lomassa. 7-9-vuotiaat: Kouluikäisille lapsille järjestämme viikoittain voimistelun, street- ja showtanssin sekä akrobatian kesätunteja. Tunnit soveltuvat kaiken tasoisille harrastajille, eikä aikaisempaa osaamista tarvita! Tunneille voi myös osallistua yli 9-vuotiaat lapset.

Kesän perhetemppuilu:

Myös kesällä pääsee temppuilemaan koko perheen voimin! Tunnille voi osallistua yhdellä ilmoittautumisella 2-4 hlöä. Jokaista lasta kohden tulisi olla yksi aikuinen mukana, jos lapsi vielä harjoittelee ryhmässä toimimista. Tervetuloa mukaan! Tunteja järjestetään 22.5.-22.6. (5 viikkoa) maanantaista perjantaihin Korsossa, Rekolassa ja Viertolassa klo 17-20. Kaikille tunneille pääsee mukaan yhdellä ilmoittautumisella ja kesän kausimaksulla. Tunneista voi valita vapaasti haluamansa - tervetuloa vaikka kaikille viikkotunneille!

Hinnat ja ilmoittautuminen:

  • 40e Jäsenhinta

  • 50e Ei-jäsenet

Jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tunneille alkaa maanantaina 17.4. klo 8:00!


Kesäleirit


Seuramme järjestää 7-12-vuotiaille kaksi kesäleiriä viikoilla 23-24 Rekolan koululla. Ensimmäisellä viikolla leirin toiminta painottuu tanssiin ja toisella viikolla akrobatiaan. Painotettavan lajin lomassa tulemme leikkimään, pelaamaan ja ulkoilemaan reilusti – toiminta sopii siis jokaiselle lapselle aikaisemmasta lajitaustasta huolimatta! Leireille on mahdollista ilmoittautua myös päiväkohtaisesti.


Hinnat:

  • 175e/vk, 300e/2vk, 45e/pv

Hinta sisältää lämpimän lounaan. Leirit ovat kaikille avoimet ja osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista, joten nyt on hyvä aika tulla kokeilemaan ja innostumaan!


Tanssileiri 5.6.-9.6.2023 (vk. 23)

Päivien aikana kokeillaan uusia ja tuttuja tanssilajeja (kuten lyrical dance, akrobatiatanssi ja streetdance) leikkejä ja uusiin kavereihin tutustumista unohtamatta. Tanssitunneilla harjoitellaan erilaisia tanssitekniikoita kuten hyppyjä ja piruetteja, ja lisäksi harrastajat pääsevät opettelemaan pidemmän yhteiskoreografian. Leiri sopii kaiken tasoisille liikkujille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita – nyt on siis erinomainen tilaisuus hypätä tanssin pyörteisiin!


Akrobatialeiri 12.6.-16.6.2023 (vk.24)


Leirillä syvennetään akrobaattisia taitoja ja ymmärrystä omasta kehosta. Leirin tavoiteliikkeitä ovat puolivoltti ja sen eri variaatiot - liikkeen harjoittelu suunnitellaan siten, että jokainen lapsi saa tasonsa mukaista haastetta. Temppuja opitaan yhdistelemään myös erilaisiksi akrobatiasarjoiksi. Leirillä hyödynnetään erilaisia välineitä ja telineitä ja rakennetaan ratoja. Jokainen saa edetä omalla tasollaan - tärkeintä ovat oppimisen ilo ja liikunnan riemu! Kaikki liikkeet ovat sovellettavissa eri tasoisille liikkujille, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita!
161 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page