top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

SC Vantaan liikuntanäytös 21.5.2023

Päivitetty: 25. elok. 2023

Luonnon ihmeitä Sport Club Vantaan kevätkausi huipentuu perinteisesti koko seuran yhteen kokoavaan liikuntanäytökseen. Luonnon ihmeitä -teemainen näytös järjestetään sunnuntaina 21.5. Lumon monitoimikeskuksessa (os. Urpiaisentie 14). Näytöksessä seuramme harrastajat ja kilpavoimistelijat pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitoja ja katsomoon ovat tervetulleita kaikki tukijoukot, perheet, mummit ja kummit. Näytöskokonaisuuksia on kolme: klo 10, klo 13 ja klo 16. Tarkemmat esiintymisjärjestykset löytyvät sivun lopusta. Paikalla ihanat talkoolaisemme järjestävät maukkaan buffetin, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin herkuteltavaa. Lisäksi pääset ostamaan seuramme tuotteita ja metrilakua tai nappaamaan kuvan itsestäsi selfiekulmauksessa. Tekemällä ostoksia näytöksessä tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Lipunmyynti

Näytöksen liput ovat nyt myynnissä Lippuautomaatissa! Lippuja voi ostaa joko näytöskohtaisesti tai koko päiväksi. Osta liput täältä.

Tietoa katsojille sekä harrastajan vanhemmille

Toivomme että katsojat kunnioittavat kaikkien esiintymisiä ja välttävät katsomossa liikkumista näytöksen aikana. Jokaiselle katsojalle ja esiintyjälle oma esitys on elämys - rauhoittamalla katsomon takaamme jokaiselle oman elämyksen. Näytöksen aikana ovet ovat suljettu. Vanhemmat joiden lapsi on esiintymässä saavat nauttia katsomossa koko näytöksen ajan lapsen ollessa ohjaajan vastuulla esiintyjäkatsomossa tai leikkihuoneessa. Ryhmän ohjaajalta/valmentajalta saat lisätietoja näytöksestä ja ryhmän tarkemmista aikatauluista.


Esiintymisjärjestykset:


Luonnon ihmeitä liikuntanäytös 3 ohjelma

Luonnon ihmeitä liikuntanäytös 2 ohjelma

Luonnon ihmeitä liikuntanäytös 3 ohjelma


97 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page