Seuratyö

- WE STAND FOR MORE   -


Mikäli kunnianhimoisten tavoitteiden omaavan seuran kehittäminen kiinnostaa,

sovellut meidän seuraan seuratyöntekijäksi.

 

Haluamme olla Suomen paras seura, paras työnantaja ja tarjota parhaat olosuhteet lasten ja nuorten harrastamiselle ja joukkuevoimistelulle. Hommia riittää ja aina voi tehdä paremmin.

Meidän kanssamme voit puuhastella jotain pientä, ottaa vastuuta suuresti ja samalla kehittyä sekä saada uusia näkökulmia, tai jotain siltä väliltä. Pieniä hommia ovat esimerkiksi mainospaikkojen myyminen, mainosmateriaalin tekeminen, nettisivujen kirjoittaminen, valokuvien ottaminen, videon tekeminen, lehtijuttujen kirjoittaminen, tapahtumien järjestämiseen osallistuminen, SC Vantaa-ständin markkinoille vieminen Tikkurilaan tai Korsoon, gaala-illallisen järjestäminen SC Vantaan vanhemmille, blogin kirjoittaminen jne.

Jos kiinnostut suuresti, voit tulla mukaan kehittämään seuran strategiaa, viemään seuraa eteenpäin niin harrasteessa kuin voimistelussa, ideoimaan uusia ryhmiä, solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia, luomaan parempia resursseja, tekemään huippuvoimistelua, seuraamaan ja kehittämään ja ennen kaikkea verkostoitumaan, toimimaan ammattimaisesti -intohimolla ja innostuneena.

 

Ei ole joukkueita ilman seuraa - eikä ole seuraa ilman seuratyötä! Jos haluat olla mukana niin ole yhteydessä seuran puheenjohtajiin:

 

Puheenjohtaja Jessica Matila etunimi.sukunimi @ scvantaa.fi

Varapuheenjohtaja Sari Lilja etunimi.sukunimi @ scvantaa.fi

 

 

 

 

 

 

 

 


- WE STAND FOR MORE -