SPORT CLUB VANTAA

Liikunnan iloa ja elämyksiä
harrasteesta huipulle!

Ryhdy kannatusjäseneksi

Tule mukaan turvaamaan lasten harrastaminen SC Vantaassa!

Koronaviruspandemialla on valtaisat vaikutukset myös urheiluseurojen toimintaan ja siten talouteen, Suomen hallituksen suositusten mukaisesti myös Sport Club Vantaa ry kantaa vastuun korona-viruksen leviämisestä ja olemme keskeyttäneet voimistelusaleilla tapahtuvan harraste- ja valmennustoimintamme yli 12-vuotiailta, sekä siirtäneet kevään 2021 kilpailut ja tapahtumat etätoteutukseen. 

Seuramme toiminta perustuu suurilta osin järjestämistämme kilpailuista, tapahtumista, sekä harrasteryhmiemme toiminnasta saataviin tuloihin. Näiden tulojen turvin seuramme liikuttaa viikoittain lähes 1 500 harrastajaa. Toivomme, että voimme jatkaa lasten ja nuorten liikuttamista Vantaalla myös jatkossa.

Vetoammekin auttamaan ja liittymään seuraamme kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksuista kerrytetyillä tuloilla mahdollistamme toiminnan jatkumisen uusien ja vaihtuvien rajoitusten puitteissa.

Voit auttaa liittymällä kannatusjäseneksi

1)      Rekisteröitymällä jäsenrekisteriin ja valitsemalla kannatusjäsenyyden haluamallesi summalle. Kannatusjäseneksi voi liittyä 30 €, 50 €, 75 € tai 100 € summalla. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu saamilla tunnuksillasi sisään jäsenrekisteriin ja mene välilehdelle "Ilmoittautuminen". Sieltä voit valita sinulle sopivan kannatusjäsenyyden. 

2)     Maksamalla haluamasi summan Sport Club Vantaan tilille FI09 8013 0710 2199 97 viitenumerolla 999581611153714. 

3)     Kannatusjäseneksi voi myös liittyä olemalla yhteydessä laskutukseemme laskutus@scvantaa.fi

Yritys kannatusjäseneksi

Yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen laskutus@scvantaa.fi tai rekisteröimällä yrityksen jäsenrekisterin kautta.

Ryhdy kannatusjäseneksi
Vieritä ylös