Avoin työpaikka: Lasten liikunnanohjaaja 

Etsimme liikunnanohjaajaa lasten ja nuorten ryhmiin vakituiseen työsuhteeseen!  

SC Vantaa on 1500 jäsenen urheiluseura, joka liikuttaa harrasteryhmissään viikoittain yli 600 lasta lähes 50 eri ryhmässä Itä-Vantaan alueella.  Haemme nyt tulevalle toimintavuodelle lisävahvistusta harrasteliikunnan tiimiimme. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista (työaika 37,5h/vko) työntekijää vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen. Myös pienempi viikkotyöaika on mahdollinen (kuitenkin min. 15h/vko). 

Työnkuva

Etsimme innokasta ja innostavaa liikunnan ohjaajaa, jolta luonnistuu monipuolisesti erilaisten lasten ja nuorten (3-18v) harrasteryhmien ohjaaminen. Ensisijaisesti etsimme henkilöä, jolta löytyy osaamista erilaisten temppuilu- ja motoriikkaryhmien ohjaamiseen (temppukoulu, parkour, freegym, erilaiset akrobatiatunnit, telinevoimistelu jne.). Ohjattavilla ryhmillä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Työ sopii loistavasti esimerkiksi liikunnanohjaajaksi tai liikuntaneuvojaksi valmistuneelle tai opintojaan viimeistelevälle henkilölle. Tehtävään on mahdollista palkata myös oppisopimuksella kouluttautuva henkilö. 

Työn jakautuminen: n. 80% ohjaustyötä, 20% suunnittelua

Työn sijainti: Itä-Vantaa 

Työ on pääsääntöisesti säännöllistä iltatyötä arki-iltaisin ja viikonloppuisin, mutta myös päivätunnit, kuten iltapäiväkerhot, kuuluvat työnkuvaan. 

Edellytämme:

- Innokasta ja positiivista otetta ohjaamiseen

- Kokemusta lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta

- Vähintään 18 vuoden ikää

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja). Myös oppisopimuksella kouluttautuminen meillä on mahdollista. 

- Kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti

- Mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin

- Urheiluseuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi 

Tarjoamme:

- Näköalapaikan modernissa, ammattimaisessa ja kehittyvässä urheiluseurassa 

- Ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön; yhdeksän päätoimista ja lähes 50 tuntityöntekijää

- Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää itseään työssään

- Työn tekemiseen soveltuvat välineet ja laitteet

- Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja ideoida uutta

- Kilpailukykyisen palkan


SC Vantaa haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Tehtävä alkaa 1.8.2021 ja on toistaiseksi voimassa oleva. Perehdytys ja tuntityö on mahdollista aloittaa jo kevään ja kesän aikana. 

KIINNOSTUITKO? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen ella.launonen@scvantaa.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, kuitenkin viim. 15.5.2021 mennessä.

Lisätietoja: ella.launonen@scvantaa.fi/p. 040 660 3538 (ma-pe klo 9-17)