Avoin työpaikka: Lasten liikunnan ohjaaja

Etsimme ohjaajaa lasten harrasteliikunnan ryhmiin! Liikutamme harrasteryhmissämme viikoittain yli 600 lasta lähes 50 eri ryhmässä Itä-Vantaan alueella. Haemme nyt lisävahvistusta n. 30 ohjaajan osaavaan joukkoomme - oletko sinä tiimimme uusi tähti?

Haemme ohjaajaa ensisijaisesti kevätkaudelle seuraaviin ryhmiin:

  • satubaletti 3-4v & 5-6v
  • temppukoulut 3-4v & 5-6v
  • voimistelu 5-6v & 7-9v

Ohjattavat ryhmät katsotaan yhdessä ohjaajan kanssa tämän toiveiden ja osaamisen mukaisesti. Laajassa harrasteliikunnan tuntivalikoimassamme on tarjolla temppuilua, tanssia, voimistelua ja perheliikuntaa. Koko tarjontaan pääset tutustumaan täältä. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa 45min-1h kerrallaan. Työ on pääsääntöisesti säännöllistä iltatyötä arki-iltaisin, mutta myös päivä- ja viikonlopputunnit ovat mahdollisia. 

Työtunteja on tarjolla n. 2-15/viikko riippuen hakijan omista toiveista ja osaamisesta. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskeluiden ohelle. Liikunta-alan koulutus, aiempi ohjauskokemus tai oma harrastustausta on plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja kiinnostus työskentelyyn lasten ja nuorten kanssa. Kannustamme kouluttautumiseen ja tarjoamme siihen mahdollisuuden kaikille työntekijöillemme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa itsensä kehittäminen on mahdollista. Suurena toimijana meillä on käytössämme hyvät resurssit: mm. 7 päätoimista työntekijää, lähes 50 tuntityöntekijää ja oma harjoitustila Korsossa. 

Työ alkaa viikolla 2/2021 (koronatilanteen salliessa). Edellytämme sitoutumista vähintään harrasteliikunnan kevätkauden loppuun, viikolle 19 (16.5.2021 asti). Kesällä tarjolla on työtunteja seuran leireillä ja elokuussa 2021 ohjaaja on mahdollista palkata kuukausipalkkaiseksi työntekijäksi. 

Työnkuva:

  • harrasteryhmien vastuuohjaaminen (ryhmien vetäminen, tuntien suunnittelu ja tiedottaminen vanhemmille)
  • apuohjaaminen ja sijaistaminen sopimuksen mukaan
  • seuran leireillä ja muissa tapahtumissa ohjaaminen sopimuksen mukaan
  • työn sijainti: Korson, Rekolan, Viertolan ja Hiekkaharjun alue

KIINNOSTUITKO? Täytä alla oleva lomake tai lähetä vapaaehtoinen hakemus osoitteeseen ella.launonen@scvantaa.fi

Lisätietoja: ella.launonen@scvantaa.fi/p. 040 660 3538

Haluaisin ohjata seuraavia ryhmiä: *