Ryhdy kannatusjäseneksi

Tule mukaan turvaamaan lasten harrastaminen SC Vantaassa!

Koronaviruspandemialla on valtaisat vaikutukset myös urheiluseurojen toimintaan ja siten talouteen, Suomen hallituksen suositusten mukaisesti myös Sport Club Vantaa ry kantaa vastuun korona-viruksen leviämisestä ja olemme keskeyttäneet voimistelusaleilla tapahtuvan harraste- ja valmennustoimintamme, sekä peruneet kevään kilpailut ja tapahtumat. 

Seuramme toiminta perustuu suurilta osin järjestämistämme kilpailuista, tapahtumista, sekä harrasteryhmiemme toiminnasta saataviin tuloihin. Näiden tulojen turvin seuramme liikuttaa viikoittain lähes 1 000 harrastajaa. Toivomme, että voimme jatkaa lasten ja nuorten liikuttamista Vantaalla myös jatkossa.

Korona-epidemia osui toimintamme kannalta kriittiseen hetkeen- seuramme suurimman ponnistuksen - Joukkuevoimistelun Maailman Cupin osakilpailua järjestämisen aikaan. Kilpailu oli kokoamassa Vantaalle 1 500 voimistelijaa ja saman verran yleisöä. Tämän kyseisen tapahtuman tuotoilla oli tarkoitus kattaa toimintakuluja ja mahdollistaa entistä useammalle lapselle harrastuspaikka. Kilpailuiden peruuntuessa vain muutamia tunteja ennen aloitusta, aiheutuu peruutuksesta seurallemme huomattavat kustannukset.  Seuramme tulevaisuus on näiden yllättävien käänteiden myötä uhattuna.

Vetoammekin auttamaan ja liittymään seuraamme kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksuista kerrytetyillä tuloilla mahdollistamme toiminnan käynnistämisen uudelleen rajoitusten purkauduttua, jolloin voimme taas liikuttaa lapsia ja nuoria.

Voit auttaa liittymällä kannatusjäseneksi  -

1)      Rekisteröitymällä jäsenrekisteriin ja valitsemalla kannatusjäsenyyden haluamallesi summalle. Kannatusjäseneksi voi liittyä 30 €, 50 €, 75 € tai 100 € summalla. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu saamilla tunnuksillasi sisään jäsenrekisteriin ja mene välilehdelle "Ilmoittautuminen". Sieltä voit valita sinulle sopivan kannatusjäsenyyden. 

2)     Maksamalla haluamasi summan Sport Club Vantaan tilille FI09 8013 0710 2199 97 viitenumerolla 999581611153714. 

3)     Kannatusjäseneksi voi myös liittyä olemalla yhteydessä laskutukseemme laskutus@scvantaa.fi

Yritys kannatusjäseneksi  - Yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen laskutus@scvantaa.fi tai rekisteröimällä yrityksen jäsenrekisterin kautta.