Joulunäytös

Sport Club Vantaan perinteinen joulunäytös järjestetään sunnuntaina 15.12. Lumon monitoimikeskuksessa. Joulunäytöksessä seuramme harrastajat ja kilpavoimistelijat pääsevät näyttämään kauden aikana opittuja taitoja ja katsomoon ovat tervetulleita kaikki tukijoukot, perheet, mummit ja kummit.

Paikalla ihanat talkoolaisemme järjestävät maukkaan buffetin josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Näytöksestä löytyy myös arpajaiset sekä uusi seurakumppanimme Yvette Finland tulee esittelemään uutta seuramallistoamme. Herkuttelemalla buffetissa ja osallistumalla arpajaisissa tuet lasten ja nuorten liikuntaharrastusta.

Liput näytökseen ovat 5€ lapsi ja 10€ aikuinen. Perhelippu on 20€ joka kattaa kaksi aikuista ja perheen kaikki lapset. Tervetuloa!


Tietoa katsojille sekä harrastajan vanhemmalle:

Toivomme että katsojat kunnioittavat kaikkien esiintymisiä ja välttävät katsomossa liikkumista näytöksen aikana. Jokaiselle katsojalle ja esiintyjälle oma esitys on elämys - rauhoittamalla katsomon takaamme jokaiselle oman elämyksen. Näytöksen aikana ovet ovat suljettu.

Vanhemmat joiden lapsi on esiintymässä saavat nauttia katsomossa koko näytöksen ajan lapsen ollessa ohjaajan vastuulla leikkihuoneessa.

Ryhmän ohjaajalta/valmentajalta saat lisätietoja näytöksestä ja sen aikatauluista.

Toivomme luontoa säästääksemme että käsiohjelmia katsotaan ensisijaisesti kännykällä. Näytöksestä löytyy kuitenkin rajoitettu määrä paperi versioita.