Talkootehtävien esittelyjä

Tapahtumien talkootehtävät ovat monipuolisia. Jokaisen talkootiimin vastuuhenkilö opastaa talkoolaiset tehtäviin, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tehtävistä. 

Saapuessasi tapahtumaan, ilmoittaudu talkoolaiseksi kisakansliassa, niin sinut ohjataan mukaan! Saat saapuessasi talkoopaidan, joka toimii jatkossa mukavasti kannustuspaitana SC Vantaan väreissä. Talkoolaiset saavat työpäivän aikana myös kahvia ja virvokkeita talkootilasta ja pidemmän päivän ahertavat saavat käydä syömässä lämpimän aterian. 

Kaikessa talkootoiminnassa on iloinen mieli ja oma-aloitteisuus, niillä pärjäät hommassa kuin hommassa! Tässä esittelyä erilaisista talkootehtävistä. 

Rakennus ja purku

Rakennuksen ja purun porukassa saa päivän liikunta-annoksen toteutetuksi. Rakennuksen porukka valmistelee katsomot, laittaa katsomoiden laidat paikoilleen, asettaa voimistelumatot harjoitus- ja kilpailualueelle, kantaa esiintyjien katsomoon tuolit sekä valmistelee tuomareiden pöydät paikoilleen. Lisäksi rakennusporukka auttaa kiss&cry -kulmauksen rakentamisessa. Purun porukalla tehtävät ovatkin sitten päinvastaiset. Tavarat kannetaan paikoilleen ja laitetaan paikat kuntoon, jotta seuraavien käyttäjien on mukava saapua paikalle. 

Voimistelijoiden ohjaus

Voimistelijoiden ja joukkueiden ohjaajat ohjaavat joukkueet harjoitustiloihin ja kilpailualueelle. Ohjaajat pitävät yhteyttä toisiinsa radiopuhelimien avulla, jotta jokainen tietää missä vaiheessa seuraava joukkue liikkuu eteenpäin kohti huippusuoritustaan. Joukkueenjohtajat toimivat ystävällisesti, hyvää urheiluhenkeä kunnioittaen. 

Buffa ja leivonta

Buffa on tapahtumiemme sydän. SC Vantaan tapahtumien buffan tarjoilut saavat aina aikaan ihastelua. Erilaiset leipomukset, niin suolaiset kuin makeat herkut unohtamatta terveellisiä valintoja ovat niin ikään talkoolaisten käsialaa. Mikäli et pääse talkoolaiseksi mukaan tapahtumaan, voit leipoa omia luomuksiasi ja tuoda niitä myytäväksi. Buffassa työskentelevät valmistavat tarjottavia ja myyvät niitä katsojille. Buffassa palvelemme myös hymyssä suin rakentaen yleisölle onnistunutta tapahtumaelämystä. 

Lipunmyyjät ja -tarkastajat

Pääsylippujen myyjät ja -tarkastajat ovat tärkeitä henkilöitä yleisömme näkökulmasta. Kun tuot mukanasi iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkeä, onnistut tehtävässä takuuvarmasti. Lipuntarkastajat varmistavat hallin ovella, että jokainen katsoja on muistanut piipahtaa lipunmyynnissä saapumisensa yhteydessä. 

Kisakanslia

Kisakanslia on kilpailijoiden ja talkoolaisten infopiste, jossa vastaanotetaan kunniavieraamme. Kisakansliassa voimistelijat/joukkueet ilmoittautuvat saapuneiksi, heidät ohjataan pukuhuoneisiin ja vastaillaan mahdollisiin kysymyksiin, jotka koskevat yleensä aikatauluja, ruokailua, palautteita ja palkintojenjakoa. Myös talkoolaisemme ilmoittautuvat kisakansliaan saapuessaan. Talkoolaiset saavat kisakansliasta paidan ja heidät ohjeistetaan omille työpisteilleen oman vastuuhenkilön opastettavaksi. Myös talkoolaiset voivat tarvittaessa käydä kysymässä ohjeita kisakansliasta. 

Sihteeristö, kuuluttajat ja musiikinsoittajat

Sihteeristöllä on tarkkaakin tarkempi tehtävä, sillä sihteeristö vastaa kilpailun tulospalvelusta. Tuomareiden pisteet viedään lapputyttöjen toimesta sihteeristölle, joka vie pisteet sähköiseen tulospalvelujärjestelmään. 

Ruokailu

Ruokailun talkoolaiset valmistelevat ja ohjaavat kisaruokailun. Ruoka saapuu valmiina pitopalvelusta, jonka jälkeen ruoka laitetaan esille ja huolehditaan siisteydestä ja jätehuollosta niin, että jokaisen ruokailijan on mukava saapua hengähtämään ruokailuun pitkän kisapäivän aikana.