Erityisliikunta

SC Vantaa erityisliikunta

Erityistä tukea tarvitsevien ryhmissä pääsee nauttimaan liikkumisen tuomasta ilosta ja elämyksistä!

Erityisliikunnan ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.
Ryhmät on suunnattu lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. Ryhmät esiintyvät Sport Club Vantaan näytöksissä.

Sport Club Vantaa tarjoaa erityisliikunnan ryhmiä niin kilpavoimistelusta kuin liikunnan harrastamisesta kiinnostuneille:

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 on nyt auki!

Kevätkauden harjoitukset alkavat viikolla 2 (ma 9.1.2023).

Uniikit harraste -ryhmän tavoitteena on tutustua voimisteluun lajina, harjoitella voimistelulle ominaisia liikkeitä ja harjoitteita sekä tutustua erilaisiin voimisteluvälineisiin. Ryhmä on suunnattu lapsille noin 6-vuotiaasta ylöspäin, tarkkoja ikärajoja ei ole. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja esiintyy seuran näytöksissä.

Kevään 2023 harjoitusaika ja -paikka: to klo 18:30-19:30, Jokivarren koulu

Lisätietoja ryhmästä: toimisto@scvantaa.fi

Ilmoittaudu täältä:

Uniikit kilpa -joukkueen harjoituksissa on yleisten voimistelutaitojen lisäksi tavoitteena harjoitella rytmisen voimistelun Special Olympics -ohjelmia. Uniikit kilpa osallistuu aktiivisesti Special Olympics -kilpailuihin ja -leireille. Uniikkien voimistelijat ovat nuoria ja aikuisia. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Ryhmän toiminnasta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä valmentajaan: susanna.kuusela@scvantaa.fi

Kevätkauden harjoitusajat ja -paikat: to klo 18:30-20, Jokivarren koulu ja su klo 18-20, Korson harjoitushalli

Lisätietoja ryhmästä: susanna.kuusela@scvantaa.fi

Ilmoittaudu täältä:

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös