2011 tai aiemmin syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2011 tai aiemmin syntyneille tarkoitetut ryhmät. Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta.  Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 on nyt auki!

Ilmoittautuminen on nyt auki uusille harrastajille. Syksyllä mukana olleilla paikka  ryhmässä jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, ellei sitä erikseen peru.

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 9.1.2023 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huom! Osa ryhmistä on täynnä. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja lajiliikkeitä. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa. 

Haluatko harjoitella jo hieman enemmän, kiinnostaako esiintyminen ja kimaltavat puvut? Yli 10-vuotiaat voivat ilmoittautua suoraan myös joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin, joissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. 

Voimistelun harrasteryhmät:

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua kaksi kertaa viikossa ja päästä näyttimään esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi!

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin on tervetullut kuka tahansa voimistelusta innostunut. Tule rohkeasti kokeilemaan! Tutustu joukkueisiin:

Priori H - 2010-2011 syntyneet ja Brilla H - 2008-2009 syntyneet.

Akrobatiakoulut

Haluatko vauhdikkaan harrastuksen, jossa pääset temppuilemaan, kiipeilemään ja rakentamaan ratoja? Siinä tapauksessa akrobatiakoulu on sinulle sopiva harrastus! Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja sopivat myös lisätunneiksi esimerkiksi voimistelun harrastajille. Akrobatiakouluissa ei ole yläikärajaa.

Alkeet-tunti on tarkoitettu aloitteleville temppuilijoille. Tunneilla edetään perustempuista (kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) kohti haastavampia. Jatko-tunti sopii jo hieman kokeneemmille akrobaateille, joilta perustemput jo sujuvat.

Innokkaimpien akrobaattien on mahdollista valita myös akrobatiakoulun lisätunti edullisempaan yhteishintaan!

Tanssiryhmät

Yli 10-vuotiaille on tarjolla showtanssin  ryhmiä. 

Kerran viikossa harjoittelevan showtanssin harrasteryhmän lisäksi tarjonnastamme löytyy kaksi showtanssin esiintyvää ryhmää niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella hieman enemmän ja nauttia esiintymisen ilosta.

SCV Iridium on showtanssin esiintyvä ryhmä v. 2013-2011 syntyneille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tunnin kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa. Ryhmään ei tammikuussa 2023 oteta lähtökohtaisesti uusia tanssijoita, mutta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan: veera.kilkki@scvantaa.fi

SCV Selenium on yli 12-vuotiaiden (v. 2010 ja aiemmin syntyneet) showtanssin esiintyvä ryhmä. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, 1h 15 min kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa. Ryhmään ei tammikuussa 2023 oteta lähtökohtaisesti uusia tanssijoita, mutta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan: elle.turunen@scvantaa.fi.

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös