2012 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2012 syntyneille tarkoitetut ryhmät. Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta. Pääset ilmoittautumaan suoraan oikeaan ryhmään klikkaamalla ryhmän vieressä olevaa linkkiä. Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.  

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 on nyt auki!

Ilmoittautuminen on nyt auki uusille harrastajille. Syksyllä mukana olleilla paikka  ryhmässä jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, ellei sitä erikseen peru.

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 9.1.2023 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huom! Osa ryhmistä on täynnä. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan voimistelun perustaitoja. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa. 

Voimistelun harrasteryhmät:

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua kaksi kertaa viikossa ja päästä näyttimään esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi!

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin on tervetullut kuka tahansa voimistelusta innostunut. Tule rohkeasti kokeilemaan! Tutustu joukkueisiin:

Verona H Korso ja Verona H Simonkylä 2012-2013-syntyneet

Akrobatiakoulut

Haluatko vauhdikkaan harrastuksen, jossa pääset temppuilemaan, kiipeilemään ja rakentamaan ratoja? Siinä tapauksessa akrobatiakoulu on sinulle sopiva harrastus! Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja sopivat myös lisätunneiksi esimerkiksi voimistelun harrastajille.

Alkeet-tunti on tarkoitettu aloitteleville temppuilijoille. Tunneilla edetään perustempuista (kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) kohti haastavampia. Jatko-tunti sopii jo hieman kokeneemmille akrobaateille, joilta perustemput jo sujuvat.

Innokkaille akrobaateille on tarjolla myös akrobatiakoulun lisäryhmä edullisempaan yhteishintaan!

Tanssiryhmät

V. 2012 syntyneille on tarjolla showtanssin harjoittelevia ryhmiä. Tunneilla harjoitellaan tanssin lajitaitoja ja -liikkeitä perusliikuntataitoja unohtamatta hyvän musiikin tahdittamana.

Lisäksi tarjonnastamme löytyy showtanssin esiintyvää ryhmää niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella hieman enemmän ja nauttia esiintymisen ilosta.

SCV Iridium on showtanssin esiintyvä ryhmä v. 2013-2011 syntyneille. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tunnin kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa. Ryhmään ei tammikuussa 2023 oteta lähtökohtaisesti uusia tanssijoita, mutta kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan: veera.kilkki@scvantaa.fi

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös