2014 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2014 syntyneille tarkoitetut ryhmät. Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta.  Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.     

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 on nyt auki!

Ilmoittautuminen on nyt auki uusille harrastajille. Syksyllä mukana olleilla paikka  ryhmässä jatkuu automaattisesti kevätkaudelle, ellei sitä erikseen peru.

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 9.1.2023 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huom! Osa ryhmistä on täynnä. Näihin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla lapsi liikkuu monipuolisesti voimistelun perustaitoja tapaillen. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa. 

Jos haluat harjoitella jo hieman enemmän ja osallistua erilaisiin esiintymisiin ja tulevaisuudessa kilpailuihin, on tarjolla myös joukkuevoimistelun avoimia valmennusryhmiä. Ryhmissä harjoitellaan kaksi tai kolme kertaa viikossa oman valinnan mukaan ja mukaan pääsee vaikka ilman voimistelutaustaa!

Voimistelun harrasteryhmät:

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua kaksi kertaa viikossa ja päästä nauttimaan esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi!

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin on tervetullut kuka tahansa voimistelusta innostunut. Tule rohkeasti kokeilemaan! Tutustu joukkueisiin:

Viona K ja Viona S 2014-2015-syntyneet

Akrobatiakoulut

Haluatko vauhdikkaan harrastuksen, jossa pääset temppuilemaan, kiipeilemään ja rakentamaan ratoja? Siinä tapauksessa akrobatiakoulu on sinulle sopiva harrastus! Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja sopivat myös lisätunneiksi esimerkiksi voimistelun harrastajille.

Alkeet-tunti on tarkoitettu aloitteleville temppuilijoille. Tunneilla edetään perustempuista (kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) kohti haastavampia. Jatko-tunti sopii jo hieman kokeneemmille akrobaateille, joilta perustemput jo sujuvat.

Innokkaat akrobaatit voivat valita myös akrobatian lisätunnin, jonka saa edullisempaan yhteishintaan!

Tanssiryhmät

V. 2014 syntyneille on tarjolla tanssitunneista balettia ja showtanssia. Lue lisää kunkin ryhmän kohdalta tai tuntikuvauksista!

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös