Hiihtoloman tiiviskurssit 2023

Tylsää hiihtolomalla? Onneksi Korson koululla tapahtuu taas!

Järjestämme 7-12-vuotiaille lapsille kaksipäiväiset tanssin ja akrobatian tiiviskurssit 20.-21.2 ja 22.-23.2. Kurssit voi myös yhdistää halvempaan hintaan nelipäiväiseksi leirikokonaisuudeksi.

Aikataulu:

Päivien kesto on klo 9-15. Lapsen saa tuoda aamulla klo 8 alkaen ja hakea iltapäivällä klo 16 asti. Erikoistapauksista on mahdollista sopia suoraan ohjaajan kanssa.

Hinnat:

  • Sport Club Vantaan jäsenille kaksipäiväinen tiiviskurssi hintaan 59€, nelipäiväinen leiri hintaan 89€
  • Ei-jäsenille kaksipäiväinen tiiviskurssi hintaan 69€, nelipäiväinen leiri hintaan 99€

Kurssit ovat kaikille avoimet ja osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista, joten nyt on hyvä aika tulla kokeilemaan ja innostumaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan:

Tanssin tiiviskurssi 20.-21.2.2023

Kaksipäiväinen kurssi järjestetään hiihtolomaviikon maanantaina ja tiistaina. Päivien aikana kokeillaan erilaisia tanssilajeja (kuten showtanssi, baletti ja akrotanssi), leikkejä ja uusiin kavereihin tutustumista unohtamatta. Kurssilla harjoitellaan yhteinen tanssikoreografia, jonka lapset pääsevät näyttämään toisilleen pienryhmissä. Koreografia ja tanssiharjoitukset on mahdollista sovittaa kaiken tasoisille tanssijoille, joten aikaisempaa lajikokemusta ei tarvitse olla!

Akrobatian tiiviskurssi 22.-23.2.2023

Kaksipäiväinen kurssi järjestetään hiihtolomaviikon keskiviikkona ja torstaina. Kurssilla syvennetään akrobaattisia taitoja ja ymmärrystä omasta kehosta. Kurssin tavoiteliikkeitä ovat päävoltti/päähyppy ja back walkover. Temppuja opitaan yhdistelemään myös erilaisiksi akrobatiasarjoiksi. Kurssilla hyödynnetään erilaisia välineitä ja telineitä ja rakennetaan ratoja. Jokainen saa edetä omalla tasollaan - tärkeintä ovat oppimisen ilo ja liikunnan riemu!

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös