Tuntitarjonta

Monipuolinen tuntitarjonta

Monipuolisen tuntitarjontamme tavoitteena on tarjota innostava harrastusympäristö jokaiselle. Tuntitarjonnastamme löydät liikunnallisen harrastuksen vaikka koko perheelle. Toiset haluavat liikkua musiikin tahdissa, toiset oppia uusia temppuja ja joillekin on tärkeää päästä mittaamaan omaa osaamistaan kilpailuissa. Tuntitarjontaan kannattaakin tutustua huolellisesti ja pohtia juuri itselle sopivia vaihtoehtoja.

Harrasteliikunnan tunnit lapsille ja nuorille

Harrasteliikunnan tunneilla lapsi oppii liikunnan perustaidot leikinomaisesti ja kannustavassa ympäristössä. Harrasteliikunnassa on tarjolla voimistelun, tanssin ja temppuilun tunteja. Erilaisia tuntinimikkeitä ja -sisältöjä löytyy useita. Harrasteryhmissä jokaisella on mahdollisuus esiintyä seuramme näytöksissä mutta ryhmillä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Ilmoittautuminen kevään 2023 ryhmiin on nyt auki. Tervetuloa mukaan!

Joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmät

Joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmissä on mahdollista harjoitella tavoitteellisesti, haastaa itsensä ja kehittyä huipulle. Notkeutta, voimaa ja nopeutta vaativissa taitolajeissa yhdistyy huippu-urheilun fysiikka sekä taide ja elämyksellisyys. Kilpavoimistelusta löytyy myös useita eri vaihtoehtoja jokaisen omalle taito- ja tavoitetasolle.

Tervetuloa mukaan!

Kilpa- ja valmennustoiminta
Kilpa- ja valmennustoiminta

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SC Vantaa
Tavitie 1,
01450 Vantaa

SEURAA MEITÄ

© 2022 SC Vantaa

Tietosuojaseloste
Evästeet
© 2022 SC Vantaa

Vieritä ylös