Tuntitarjonta

Monipuolisen tuntitarjontamme tavoitteena on tarjota innostava harrastusympäristö jokaiselle lapselle ja nuorelle. Toiset haluavat liikkua musiikin tahdissa, toiset oppia uusia temppuja ja joillekin on tärkeää päästä mittaamaan omaa osaamistaan kilpailuissa. Tuntitarjontaan kannattaakin tutustua huolellisesti ja pohtia juuri itselle sopivia vaihtoehtoja.

Huomioimme koronatilanteen toiminnassamme kaudella 2020-2021. Tutustu koronakäytänteisiimme täällä!

Harrasteliikunnan tunneilla lapsi oppii liikunnan perustaidot leikkien. Harrasteliikunnassa on tarjolla voimistelun, tanssin, temppuilun ja telinevoimistelun tunteja. Erilaisia tuntinimikkeitä ja -sisältöjä löytyy useita. Harrasteryhmissä jokaisella on mahdollisuus esiintyä seuramme näytöksissä. Osassa tanssiryhmistä on mahdollisuus myös halutessaan osallistua kilpailutoimintaan.

Joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa on mahdollista harjoitella tavoitteellisesti, haastaa itsensä ja kehittyä huipulle. Notkeutta, voimaa ja nopeutta vaativissa taitolajeissa yhdistyy huippu-urheilun fysiikka sekä taide ja elämyksellisyys. Kilpavoimistelusta löytyy myös useita eri vaihtoehtoja jokaisen omalle taito- ja tavoitetasolle. 

Peuhuperjantai on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille tai hoitajille. Idea on, että lapset ja aikuiset saavat tehdä mm. temppuratoja, pelata palloa ja liikkua ja leikkiä yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa isossa tilassa. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Peuhuperjantain toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa aikuiset huolehtivat itse lapsistaan.

Tervetuloa mukaan!