Aikuisille

Sport Club Vantaalla aikuisille on tarjolla kaksi ryhmää: tanssillisen voimistelun Ladies ja uutuustunti SunLatin. Tutustu ryhmiin alla olevista linkeistä ja hyppää rohkeasti mukaan!

SC Vantaan Ladies-ryhmään ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet aikuiset naiset, jotka haluavat liikkua hyvässä seurassa, mukavassa porukassa. Tunnilla kehitetään fyysisiä ominaisuuksia erilaisin voimistelun lajiharjoittein, opetellaan lajille ominaisia liikkeitä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa.  Ryhmässä on mahdollista esiintyä tai kilpailla halutessaan. 

SunLatin on hyvän mielen tanssitunti, jossa tärkeintä on saada hiki pintaan hauskaa pitäen! Tunti on avoin kaikille, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Tunnilla tehdään tanssillisia sarjoja rytmikkään lattarimusiikin tahdittamana. Ryhmän ohjaajana toimii Jari Aaltonen. 

Kevään 2021 harrastuskausi alkaa heti, kun harjoittelu sisätiloissa sallitaan. 

Ladies harjoittelee etäyhteydellä niin pitkään, kuin rajoitukset ovat voimassa. 

SunLatin aloittaa kauden sitten, kun se on sallittua. SunLatinin maksut katsotaan toteutuvien tuntien perusteella. Kertamaksulla voi tulla normaalisti mukaan.

Alun perin kauden tuli kestää 11.1.-16.5. Lue Sport Club Vantaan tiedote jäsenille koronarajoitusten jatkumisen aiheuttamista muutoksista harrastetoimintaan täältä.