Ladies

Sport Club Vantaan tanssillisen voimistelun Ladies-ryhmä on tarkoitettu kaikille tanssillisesta voimistelusta kiinnostuneille aikuisille naisille. Aiempaa voimistelukokemusta ei tarvita. 

SC Vantaan Ladies-ryhmä on perustettu alunperin voimistelijoiden äideille mahdollisuudeksi tutustua tarkemmin joukkuevoimisteluun lajina. Nykyisin ryhmään ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet aikuiset naiset, jotka haluavat liikkua hyvässä seurassa, mukavassa porukassa. Tunnilla kehitetään fyysisiä ominaisuuksia erilaisin voimistelun lajiharjoittein, opetellaan lajille ominaisia liikkeitä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa.  Ryhmässä on mahdollista esiintyä tai kilpailla halutessaan. 

Ladies harjoittelee kerran viikossa. Syyskaudella 2020 harrastajalla on valittavana kaksi harjoitteluvaihtoehtoa, riippuen siitä haluaako kilpailla vai ei:

  • 1,5h harjoitukset (tiistai klo 19:30-21 Korson harjoitushalli, Sokeva) 150 €/kausi ei kisaaville Ilmoittaudu täältä
  • 2,5h harjoitukset (tiistai klo 19:30-22 Korson harjoitushalli, Sokeva) 220 €/kausi kisaaville Ilmoittaudu täältä

huom. harrastemaksun lisäksi kaikille harrastajille tulee maksettavaksi myös SC Vantaan jäsenmaksu 30€ (voimassa 1.7.2020-30.6.2021)

Kevään 2021 harrastuskausi alkaa heti, kun harjoittelu sisätiloissa sallitaan. 

Ladies harjoittelee etäyhteydellä niin pitkään, kuin rajoitukset ovat voimassa. Kautta jatketaan myös loppupäästä pidemmälle.

Alun perin kauden tuli kestää 11.1.-16.5. Lue Sport Club Vantaan tiedote jäsenille koronarajoitusten jatkumisen aiheuttamista muutoksista harrastetoimintaan täältä.

Tule rohkeasti mukaan!