SunLatin

Kevään 2021 harrastuskausi alkaa heti, kun harjoittelu sisätiloissa sallitaan. Tiedotamme kauden alusta sen varmistuessa sekä täällä että suoraan jäsenille sähköpostitse.

SunLatin aloittaa kauden sitten, kun se on aikuisille sallittua. SunLatinin maksut katsotaan toteutuvien tuntien perusteella. Kautta pyritään jatkamaan loppukaudesta pidemmälle, mikäli keväällä jo päästään harrastamaan. Kertamaksulla voi tulla normaalisti mukaan. 

Alun perin kauden tuli kestää 11.1.-16.5. Lue Sport Club Vantaan tiedote jäsenille koronarajoitusten jatkumisen aiheuttamista muutoksista harrastetoimintaan täältä.

SunLatin on syksyn 2020 uutuustunti. SunLatin on hyvän mielen tanssitunti, jossa tärkeintä on saada hiki pintaan hauskaa pitäen! Tunti on avoin kaikille, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Tunnilla tehdään tanssillisia sarjoja rytmikkään lattarimusiikin tahdittamana. Ryhmän ohjaajana toimii kokenut kilpatanssien ammattilainen Jari Aaltonen.

RyhmäAikaPaikkaIlmoittautuminen ja hinta
SunLatintorstai klo 19-20Varia Hiekkaharju

120 €/kausi tai 15 €/kerta*

Ilmoittaudu täältä

* Jos haluat osallistua kertamaksulla, valitse kertamaksuvaihtoehto ilmoittautumisen yhteydessä. Valittavana on 1-7 kerran maksuvaihtoehdot. Mikäli haluat käydä SunLatin-tunneilla sen jälkeen, kun kertasi ovat käytetty, ota yhteyttä toimisto@scvantaa.fi. Jos et ehdi käyttää kaikkia kertojasi syksyn aikana, voit käyttää ne kevätkauden 2021 aikana.

Tunnit voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista sähköisesti ilmoittautumisen yhteydessä, vaan maksu tulee sopia laskutuksen kanssa laskutus@scvantaa.fi.