Tuntikuvaukset

BabyBic-tunneilla aikuinen kohottaa kuntoaan yhdessä vauvan kanssa. Tunti on tarkoitettu 0-1-vuotiaan lapsen kanssa liikkuvalle aikuiselle. BabyBicissä tehdään muun muassa lämmittely, askelsarjoja, kuntopiirimäistä harjoittelua sekä venyttelyä ottaen vauva mukaan liikkeisiin. Tunnit vahvistavat vauvan ja aikuisen vuorovaikutusta. 

Perheliikkarissa lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä aikuisen (esim. äiti, isä, mummi, vaari tai kummi) kanssa. Mukaan voi tulla vaikka koko perheen voimin!

Perheliikkarin tavoitteena on tukea lasten kokonaiskehitystä ja kasvatustyötä sekä parantaa perheen sosiaalista vuorovaikutusta. Perheliikkaritunneilla kehittyvät sekä motoriset perustaidot että sosiaaliset taidot. Perheliikkaritunnit sisältävät muun muassa leikkejä, lauluja, pelejä, välineliikuntaa sekä toiminta- ja temppuratoja. Yhteisenä sisältönä kaikilla tunneilla on tutut aloitus- ja lopetusrituaalit, joiden tarkoituksena on luoda turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. 

Perheliikkarit on tarkoitettu n. 1-6-vuotiaille lapsille (jotka osaavat kävellä jo itsenäisesti). Ryhmien sisällöt sovelletaan ryhmän koostumuksen ja ikäjakauman mukaisesti.

PerheTemppuilu 3-6v on sisällöltään yhteneväistä temppukoulujen kanssa, mutta halutessaan huoltaja saa tulla mukaan tunnille. Tunti sopiikin oivallisesti mm. niille lapsille, jotka eivät vielä uskalla jäädä harrastukseen ilman vanhempaa. Tunneilla leikitään, harjoitellaan perusliikuntataitoja ja rakennetaan temppuratoja yhdessä aikuisen kanssa. Tule mukaan vaikka koko perheen voimin!

Perhetemmellys on Korson harjoitushallilla joka kuukauden 1. perjantaina klo 9-11 järjestettävä vapaa harjoitusvuoro. Temmellystunti on ilmainen kaikille SC Vantaan jäsenille. Idea on, että lapset ja aikuiset saavat tehdä mm. temppuratoja, pelata palloa, liikkua ja leikkiä yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa isossa tilassa.  Perhetemmellyksen toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa aikuiset huolehtivat itse lapsistaan. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!