Tuntikuvaukset

BabyBic-tunneilla aikuinen kohottaa kuntoaan yhdessä vauvan kanssa. Tunti on tarkoitettu 0-1-vuotiaan lapsen kanssa liikkuvalle aikuiselle. BabyBicissä tehdään muun muassa lämmittely, askelsarjoja, kuntopiirimäistä harjoittelua sekä venyttelyä ottaen vauva mukaan liikkeisiin. Tunnit vahvistavat vauvan ja aikuisen vuorovaikutusta. 

PerheTemppukoulu 3-4v on sisällöltään yhteneväistä temppukoulujen kanssa, mutta halutessaan huoltaja saa tulla mukaan tunnille. Tunti sopiikin oivallisesti mm. niille lapsille, jotka eivät vielä uskalla jäädä harrastukseen ilman vanhempaa. Tunnille voivat tulla myös alle 3- ja yli 4-vuotiaat lapset, jotka osaavat jo kävellä itsenäisesti. 

Peuhuperjantai on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heitä kotona hoitaville vanhemmille tai hoitajille. Idea on, että lapset ja aikuiset saavat tehdä mm. temppuratoja, pelata palloa, liikkua ja leikkiä yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa isossa tilassa. Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Peuhuperjantain toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa aikuiset huolehtivat itse lapsistaan. PEUHUPERJANTAI ON TAUOLLA SYKSYN 2020 KORONATILANTEEN VUOKSI. PYRIMME KÄYNNISTÄMÄÄN TOIMINNAN UUDELLEEN TAMMIKUUSSA 2021.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!