Perheliikunta

Perheliikkarissa lapsi pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä aikuisen (esim. äiti, isä, mummi, vaari tai kummi) kanssa. Perheliikkarin tavoitteena on tukea lasten kokonaiskehitystä ja kasvatustyötä sekä parantaa perheen sosiaalista vuorovaikutusta. Perheliikkaritunneilla kehittyy niin motoriset perustaidot kuin sosiaaliset taidot. Perheliikkaritunnit sisältävät muun muassa leikkejä, lauluja, pelejä, välineliikuntaa sekä toiminta- ja temppuratoja. Yhteisenä sisältönä kaikilla tunneilla on tutut aloitus- ja lopetusrituaalit, joiden tarkoituksena on luoda turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta. 

Perheliikkari soveltuu parhaiten 1-6 vuotiaille . Myös alla 1-vuotiaat sisarukset ovat tervetulleita mukaan esim. kantorepussa tai -kopassa. 

Babybic -tunti on treeni aikuiselle yhdessä vauvan kanssa. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn jumpaten, jonka jälkeen siirrytään kuntopiiri-osioon, jossa vauva toimii lisäpainona. Tunnin tavoitteena on saada hiki pintaan ja nauttia liikkumisesta yhdessä vauvan kanssa. Tunnille tarvitset mukaan liikuntavarusteet, oman jumppapatjan, vauvan ja vauvalle tarvittavat tavarat. Ja jos vauva ei halua jumpata kanssasi, on paikalla mahdollista ottaa kahvakuula lisäpainoksi ja antaa vauvasi vain nauttia ilmapiiristä. Tunnin aikana järjestämme myös liikunnallista tekemistä perheen vanhemmille lapsille, joten voit ottaa sisaruksen mukaan ja tulla jumppaamaan. 

Ryhmii, joissa on vapaita paikkoja voi ilmoittautua koko kauden ajan. Nyt loppu syksy -50% hinnalla. Tutustu koko tuntitarjontaamme täällä. 

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Perheliikuntatunnit kaudella 2019-2020

RYHMÄAJANKOHTAPAIKKA
PerheliikkariKeskiviikko klo 16.45-17.30Kuusikon koulu

Ilmoittaudu

mukaan

PerheliikkariTiistai klo 10.-10.45Sokeva

Ilmoittaudu

mukaan

BabyBicTorstai klo 10.-10.45Sokeva

Ilmoittaudu

mukaan