Sporttia kaikille

Kevään 2021 harrastuskausi alkaa heti, kun lasten ja nuorten harjoittelu sisätiloissa sallitaan. Kautta jatketaan loppupäästä pidemmälle niin, että kaikki kevätkauden tunnit tullaan pitämään.  Alun perin kauden tuli kestää 11.1.-16.5. Lue Sport Club Vantaan tiedote jäsenille koronarajoitusten jatkumisen aiheuttamista muutoksista harrastetoimintaan täältä.

Sport Club Vantaa ja Sporttia kaikille ry järjestävät yhdessä matalan kynnyksen liikuntaryhmiä, joiden tarkoitus on mahdollistaa liikunnan harrastaminen jokaiselle.  

Yhteistyöryhmät ovat tarkoitettu matalan kynnyksen liikuntaryhmiksi erityisesti maahanmuuttajataustaisille lapsille, nuorille ja perheille. Sporttia kaikille -toiminnan tavoitteena on aktivoida eri ikäisiä mukaan kaikille avoimeen, matalan kynnyksen liikuntatoimintaan, jossa tavoitteena on tuoda liikunta lähelle arkiympäristöä.

Maksuton tai edullinen liikuntatoiminta ja seurojen/yhdistysten asiantuntemus luovat hienon tavan ottaa ensiaskel liikunnan pariin, ilman aiempaa liikuntataustaa. Lisätietoa Sporttia kaikille -yhdistyksen toiminnasta löydät osoitteesta www.sporttiakaikille.fi. 

Syyskauden 2020 tuntikalenteri on nyt julkaistu!. Ryhmät aloittavat viikolla 36 (31.8.2020).

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tervetuloa mukaan! Jos esim. kielitaidon vuoksi ilmoittautuminen Hoika-jäsenrekisteripalvelun vuoksi on haastavaa, ole yhteydessä toimisto@scvantaa.fi! 

Kevätkauden 2021 Sporttia kaikille -ryhmät:

RyhmäAikaPaikkaHinta ja ilmoittautuminen 
Sporttia kaikille - parkour 4-6vLauantai klo 11:30-12:15Korson koulu 2

30 €/kausi 

Ilmoittaudu täältä

Sporttia kaikille - parkour yli 7vLauantai klo 12:15-13:15Korson koulu 2

30 €/kausi 

Ilmoittaudu täältä

Sporttia kaikille -toiminnassa mukana olevien osallistumismaksu on 30€/ kausi (syyskausi ja kevätkausi maksetaan erikseen). Sporttia kaikille -osallistujat eivät maksa seuran jäsenmaksua.