Sporttia kaikille

Sport Club Vantaa ja Sporttia kaikille ry järjestävät yhdessä matalan kynnyksen liikuntaryhmiä, joiden tarkoitus on mahdollistaa liikunnan harrastaminen jokaiselle.  

Yhteistyöryhmät ovat tarkoitettu matalan kynnyksen liikuntaryhmiksi erityisesti maahanmuuttajataustaisille lapsille, nuorille ja perheille. Sporttia kaikille -toiminnan tavoitteena on aktivoida eri ikäisiä mukaan kaikille avoimeen, matalan kynnyksen liikuntatoimintaan, jossa tavoitteena on tuoda liikunta lähelle arkiympäristöä.

Maksuton tai edullinen liikuntatoiminta ja seurojen/yhdistysten asiantuntemus luovat hienon tavan ottaa ensiaskel liikunnan pariin, ilman aiempaa liikuntataustaa. Lisätietoa Sporttia kaikille -yhdistyksen toiminnasta löydät osoitteesta www.sporttiakaikille.fi. 

Syyskauden 2020 tuntikalenteri on nyt julkaistu!. Ryhmät aloittavat viikolla 36 (31.8.2020).

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tervetuloa mukaan! Jos esim. kielitaidon vuoksi ilmoittautuminen Hoika-jäsenrekisteripalvelun vuoksi on haastavaa, ole yhteydessä toimisto@scvantaa.fi! 

Syyskauden 2020 Sporttia kaikille -ryhmät:

RyhmäAikaPaikkaHinta ja ilmoittautuminen 
Sporttia kaikille - parkour 4-6vLauantai klo 13:45-14:45Korson koulu 2

30 €/kausi 

Ilmoittaudu täältä

Sporttia kaikille - parkour yli 7vLauantai klo 14:45-15:45Korson koulu 2

30 €/kausi 

Ilmoittaudu täältä

Sporttia kaikille - voimistelu 7-12vLauantai klo 11-12Rekolan koulu 

30 €/kausi 

Ilmoittaudu täältä

Sporttia kaikille -toiminnassa mukana olevien osallistumismaksu on 30€/ kausi (syyskausi ja kevätkausi maksetaan erikseen). Sporttia kaikille -osallistujat eivät maksa seuran jäsenmaksua.