Showtanssin kilparyhmien valintatilaisuus

Showtanssin kilparyhmät SCV Iris & Fira etsivät uusia tanssijoita riveihinsä! Järjestämme valintatilaisuuden ryhmiin keskiviikkona 21.8. klo 18-20 Korson koululla.

Kuka voi osallistua?

Valintatilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki 2004-2010 syntyneet, joilla on vähintään vuoden kokemus jostain tanssi- tai voimistelulajista tai muusta vastaavasta. Tilaisuus on maksuton eikä erillistä ilmoittautumista tarvita, riittää kun tulee paikalle. Paikan päällä täytetään ilmoittautumislomake, johon merkitään tanssijan nimi ja syntymäaika sekä omat/huoltajan yhteystiedot.

Mitä tilaisuudessa tapahtuu?

Valintatilaisuus on tavallinen tanssitunti, jossa tehdään samoja juttuja kuin kilparyhmien treeneissä muutenkin. Lämmittelyn ja venyttelyn lisäksi harjoittelemme esimerkiksi hyppyjä ja piruetteja ja teemme tanssisarjoja.

Mitä mukaan?

Tilaisuuteen pukeudutaan kuten tanssitunnille muutenkin, eli liikunnalliset ja joustavat vaatteet, sukat/tossut tai paljaat jalat, hiukset kiinni. Mukaan myös juomapullo sekä omat tai vanhempien yhteystiedot (puhelinnumero + sähköposti).

Ilmoitamme valinnan tulokset kaikille osallistujille viimeistään su 25.8. Tervetuloa mukaan!


Lisätiedot: valmentajat Larissa Nevalainen (larissa.nevalainen@scvantaa.fi) ja Amira Oubajja (amira.oubajja@scvantaa.fi)