Tuntikuvaukset

Minitanssi 3-4v & 5-6v

Tästä alkaa tanssiharrastus! Minitanssitunneilla harjoitellaan tanssin alkeita liikkuen ja leikkien samanikäisten lasten kanssa. Pääpaino tunnilla on iloisessa musiikkiliikunnassa. Tunti kehittää lapsen keskittymiskykyä, motoriikkaa ja opettaa toimimaan ryhmässä. Tunneilla tanssitaan ja tutustutaan erilaisiin musiikkeihin. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

Satubaletti 3-4v & 5-6v

Satutanssitunneilla pienet ballerinat harjoittelevat baletin alkeita ja opettelevat baletille ominaisia liikkeitä ja liikkumisia. Tunnit rakentuvat satujen, lorujen ja leikin ympärille, musiikkia unohtamatta. Baletissa korostuu hyvä ryhti ja hallittu liikekieli. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä. 

Showtanssi 7-9v

Hyppää mukaan tanssin maailmaan! Showtanssi 7-9v on kaikille avoin tanssitunti. Showtanssissa yhdistyy monia eri tanssilajeja, kuten jazz-, nyky-, street- ja discotanssi. Showtanssitunneilla harjoitellaan esimerkiksi hyppyjä, piruetteja sekä koreografiaa. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely, lihaskunto ja loppuvenyttelyt.

Dance 4 Fun 7-9v UUTUUS!

UUTUUSTUNTI! Dance 4 Fun on lapsille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun. Tunnit soveltuvat kaikille aloittelijoista aiemmin tanssia harrasteneisiin. Dance 4 Fun -tunneista tehdään ryhmän näköisiä ja lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia tanssityylejä rennossa ilmapiirissä!

Streetdance 6-8v & 9-12v

Streetdance-tunneilla kokeillaan eri katutanssilajeja. Tunnilla kehitetään samalla myös motoriikkaa ja lihaskuntoa hyvän musiikin tahdittamana. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

Cheerdance 8-10v

Cheerdance on vauhdikas ja monipuolinen laji, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, nopeutta ja kestävyyttä. Tunnit muodostuvat erilaisista tanssityyleistä, -tekniikoista ja liikkeistä esim. piruetit, jalanheitot, cheer-ja tanssihypyt sekä venyvyysliikkeet. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

Showtanssi alkeet 10+

Hyppää mukaan tanssin maailmaan! Showtanssi alkeet 10+ on kaikille yli 10-vuotiaille avoin tanssitunti. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Showtanssissa yhdistyy monia eri tanssilajeja, kuten jazz-, nyky-, street- ja discotanssi. Showtanssitunneilla harjoitellaan esimerkiksi hyppyjä, piruetteja sekä koreografiaa. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely, lihaskunto ja loppuvenyttelyt. 

Showtanssi jatko 10+

Showtanssi jatko 10+ on tanssitunti niille, joilla on vähintään vuoden kokemus tanssin harrastamisesta. Showtanssissa yhdistyy monia eri tanssilajeja, kuten jazz-, nyky-, street- ja discotanssi. Showtanssitunneilla harjoitellaan esimerkiksi hyppyjä, piruetteja sekä koreografiaa. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely, lihaskunto ja loppuvenyttelyt.

Showtanssin esiintyvä ryhmä 10+ UUTUUS!

Haluatko tanssia hieman tavoitteellisemmin ja päästä esiintymään? Uusi showtanssin esiintyvä ryhmä on tarkoitettu niille yli 10-vuotiaille tanssijoille, jotka nauttivat esiintymisen ilosta! Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Toinen harjoitus on tekniikkapainotteinen ja toisessa harjoitellaan esiintymiskoreografiaa. Ryhmä esiintyy seuran näytöksen lisäksi erilaisissa tanssikatselmuksissa ja tapahtumissa.