Tuntikuvaukset

Temppukoulu 3-4v & 5-6v

Temppukoulussa temppuillaan ja harjoitellaan perusliikuntataitoja leikinomaisesti. Seikkailunhaluiset liikkujat aloittavat harrastamisen temppukoulussa, jonka jälkeen valittavana on telinevoimistelun, cheerleadingin tai parkourin tunteja. Monipuolisia motorisia taitoja kehittävät tunnit soveltuvat erinomaisesti myös tukilajiksi muiden lajien harrastajille.

TemppuParkour 5-6v & 7-9v

Tunneilla temppuillaan ja suoritetaan erilaisia ratoja parkourin tyyliin. Tunneilla pääsee harjoittelemaan rolleja, perhosia ja muita temppuja. Tärkeintä on perusliikuntataitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. 

Cheerleading 5-6v, 7-9v & yli 9v

Tunneilla harjoitellaan cheerleadingin alkeita ja perusliikuntataitoja leikinomaisesti. Vanhempien ryhmissä päästään harjoittelemaan erilaisia stuntteja ja lajinomaisia liikkeitä. Cheerleading on vauhdikas ja monipuolinen laji, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta, nopeutta ja kestävyyttä. Ryhmät esiintyvät seuran näytöksissä.

Telinevoimistelu 7-10v

Telinevoimistelutunneilla tutustutaan telinevoimisteluun lajina. Lapset pääsevät harjoittelemaan lajin perustaitoja ja tutustumaan perustelineisiin. Seuramme telinevoimisteluryhmillä ei ole kilpailullisia tavoitteita, pääasiana tunneilla on hauskanpito ja uuden oppiminen!