Toimipisteet

Viertolan koulu, Jokirannan toimipiste, Viertolankuja 1

Käynti liikuntasaliin on jokirannan koulun oikeasta päädystä, pihan leikkipaikkojen lähellä olevasta ovesta. 

Korson koulu 2, Kisatie 29

Sisäpihalle tultaessa oikean puoleinen koulu, jossa on myös uimahalli.

Kuusikon koulu, Hovitie 11

Käynti liikuntasaliin koulun alapihalta.

Simonkylän koulu, Koivukyläntie 52

Käynti koulun liikuntasaliin koulun takaa. Koulu jää oikealle ja hiekkakentät vasemmalle, jatka niin pitkään kun tie kaartuu oikealle mäkeä ylös. Salin ovi puolessavälissä mäkeä. Ovessa on seuran oma ovikello, jota soittamalla ovi tullaan avaamaan.

Simonkallion koulu, Simonkalliontie 1

ma -pe: Koulun liikuntasaliin kulku viikolla koulun pääovien kautta (koulun sisäpihalla ovi, joka on keskellä rakennuksia) Pukuhuoneisiin kulku koulun aulasta portaita ylös ja lasi ovista sisään.Vahtimestari ohjeistaa kulun tarvittaessa pukuhuoneisiin ja saliin.

la -su: Liikuntasalin ovi sijaitsee pääoven puoleisella seinustalla, viimeinen ovi vasemmalla (hammaslääkärin ovi).

Itä- Hakkilan koulu, Koulutie 8

Liikuntasalin ovi sijaitsee koulun takana henkilökunnan parkkipaikkojen luona. Ajo-Ohje: Kun ajat Itä-hakkilan tietä ja käännyt mäkeä alas koulutielle, niin liikuntasalin ovi ja parkkipaikat on heti koulun kulmalta vasemmalle, niin, että koulu ja liikuntasalin ovi jää oikealle kyljelle.

Sokevan harjoitustila Tavitie 1

SC Vantaan kanveesi sijaitsee Korsossa Sokevalla. Sport Club Vantaan sali on ovi numero 6:ssa.  Vastapäätä on Legirus Areena. Oven yläpuolella SC Vantaan mainos.

Hiekkaharjun Varia, Tennistie 1

Sisäänkäynti liikuntasaliin tapahtuu koulun sisäpihan kautta. Varialle saavuttaessa koulu jää vasemmalle puolelle ja urheilukenttä oikealle. Tulee kulkea koulun vierustaa pitkin kunnes näkee oikealla puolella hiekkakentän ja koulun loppuvan vasemmalla puolella. Näin pääset koulun sisäpihalle ja sisäpihalla sisäänkäynti tapahtuu päädyssä olevista lasi ovista. 

Monitoimikeskus lumo, Urpiaisentie 14

Sisäänkäynti tapahtuu lumon lukion pääovista (kirjaston ovi). Liikuntasaliin pääsee kulkemalla portaat alas.