Valmennusryhmät

SC Vantaan joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmissä voi harrastaa kilpaillen tai kilpailla tavoitteellisesti.

Joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa on mahdollista harjoitella tavoitteellisesti, haastaa itsensä ja kehittyä huipulle. Notkeutta, voimaa ja nopeutta vaativissa taitolajeissa yhdistyy huippu-urheilun fysiikka sekä taide ja elämyksellisyys. Kilpavoimistelusta löytyy myös useita eri vaihtoehtoja jokaisen omalle taito- ja tavoitetasolle. 

Joukkuevoimistelu ja rytminen voimistelu alle 6v 

Voimistelu aloitetaan joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun yhteisistä Esivalmennusryhmistä. Esivalmennusryhmät ovat kilpailutoimintaan valmistavia ryhmiä.

Joukkuevoimistelu yli 6-vuotiaat

H–joukkueet ”harrastan kilpaillen”  

Harrastekilpajoukkueiden toiminta sopii jokaiselle voimistelusta kiinnostuneelle. Hyvää mieltä, liikunnan, voimistelun ja kilpailemisen iloa yhdessä kavereiden kanssa. Helppoa, huoletonta ja hauskaa!​

Kilpasarja ”kilpailen tavoitteellisesti” 

Kilpasarjan joukkueiden toiminta on tavoitteellista kilpailutoimintaa. Turvallista, terveellistä yhdessä tekemistä, kehittymistä  ja elämyksiä joukkueen kanssa. 

Lyhytohjelmasarja "kilpaurheilen tavoitteellisesti"

Lyhytohjelmasarjan toiminta on tavoitteellista kansainvälistä kilpailutoimintaa. Joukkueen voimistelijat harjoittelevat henkilökohtaisten lyhyen- ja pitkän tähtäimen tavoitteiden mukaisesti. Turvallista, terveellistä sekä yksilöllisiä tarpeita vastaavaa tekemistä.

SM-sarja, Elite ”elän kilpaurheillen”

Elite-linjan joukkueet elävät kokonaisvaltaista urheilullista elämää, pyrkivät kehittymään maksimaalisesti, rikkomaan omia rajojaan ja menestymään kansallisesti sekä kansainvälisesti kilpailuissa. Pitkällä tähtäimellä voimistelijat tähtäävät aikuisten maajoukkuetason huippu-urheiluun.

​Rytminen voimistelu yli 6-vuotiaat

Rytmisessä voimistelussa tarjoamme ryhmiä harrasteesta aina huipulle asti. Rytmistä voimistelua on mahdollista harrastaa myös joukkuevoimistelun oheislajina.