Joukkueet

Sport Club Vantaassa joukkuevoimistelua voi harrastaa kilpailemalla harrastesarjassa, kilpasarjassa tai SM-tasolla tavoitellen kansainvälisiä areenoita. Jokaiselle voimistelijalla räätälöidään oma voimistelijan polku, jolla on mahdollista siirtyä sarjatasolta toiselle, itselle sopivalla rytmillä, oman osaamisen ja sitoutumisen mukaan. 

Harrastesarjatoiminta on avointa jokaiselle. Kaikki pääsevät mukaan, eikä aiempaa voimistelutaustaa tarvita. Innostus uuden oppimiseen ja sitoutuminen joukkueen toimintaan riittää. 

Kilpasarjatoiminta on tavoitteellista joukkuevoimistelutoimintaa. Kilpasarjassa voimistelevat siotutuvat joukkueen toimintasuunnitelmaan ja yhteisesti määriteltyyn tavoitteeseen. Kilpasarjan joukkueet kilpailevat kansallisissa kilpailuissa. 

SM-sarjan joukkueissa toiminta on ammattimaista ja sitoutuminen joukkueen toimintaa on erityisen tärkeää. Voimistelijoita valmenetaan ja kasvatetaan kohti huippu-urheilua. Joukkueet kilpailevat niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Lyhytohjelmasarjan toiminta on tavoitteellista joukkuevoimistelutoimintaa. Joukkueet kilpailevat kansainvälisesti.
Lyhytohjelma tarjoaa mahdollisuuden olla mukana joukkuevoimistelun kansainvälisessä toiminnassa hieman SM-sarjaa kevyemmin.