ERITYISLIIKUNTA

Sport Club Vantaa erityisryhmät - iloa ja elämyksiä voimistelusta!

 

Erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmissä  pääsee nauttimaan liikkumisen tuomista ilosta ja elämyksistä! Tällä hetkellä ryhmässä voimistelee parisenkymmenta innostunutta tyttöä ja poikaa - voit seurata ryhmien toimintaa sivussa olevasta uutispalkista.

Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan ja jokaiselle annetaan oman tasoiset harjoitteet. Harjoittelulla mm. lisätään liikkuvutta ja kehitetään tasapainoa. Lisäksi joukkueissa harjoitellaan voimistellullista elämäntapaa - voimistelijat ovat ahkeria, itsevarmoja ja vastuuntuntoisia.

Ryhmät on suunnattu lapsille ja nuorille sekä aikuisille joilla on kömpelyyttä tai vaikeutta liikkumisessa, oppimisessa, hahmottamisessa tai sosiaalisissa tilanteissa, kuten downin syndrooma, monimuotoinen kehityshäiriö tai dysfasia. Kaikki ryhmät esiintyvät  halutessaan SC Vantaan tapahtumissa.

Facebookissa on voimistelijoiden perheille suljettu ryhmä nimellä Atlas ja Uniikit.

Seuraa meitä myös facebookissa nimellä Sport Club Vantaa Soveltava Liikunta ja instagramissa @uniikit @scvantaa_soveltavaliikunta !

 

Atlas ja renkaat Simonkallion koululla syksyllä 2017
Uniikit X harjoituksissa syyskuussa 2017
Vanneohjelma on kevään 2017 Uniikit Y:n tärkein ohjelmanumero.
Uniikkien 2018 Special Olympics kilpailijat.
Uniikit Y esiintymässä Helsingin Jäähallilla 2017

Erityisliikunnan ryhmät kaudella 2018-2019

 

Paritanssin erityisryhmä
Tunneilla tanssitaan pääasiassa pareittain latinalais- ja vakiotansseja. Latinalaisiin tansseihin kuuluvat Samba, ChaCha, Rumba, Paso Doble sekä Jive. Vakioihin kuuluvat valssi, tangi, Wienerin valssi sekä Quickstep. Tunnille voi osallistua yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ryhmä on tarkoitettu niin nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille. 

Paritanssin erityisryhmä harjoittelee kaudella 2018-2019 sunnuntaisin klo 17:00-18:00 Simonkallion koululla  (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 95 € + jäsenmaksu 30 € 

 

Kuntoliikunnan erityisryhmä
Tunneilla ylläpidetään ja parannetaan fyysistä toimintakykyä, yleiskuntoa sekä lihaskestävyyttä unohtamatta mukavaa yhdessäoloa ja liikunnan riemua. Harjoitteet suunnitellaan ryhmälle sopiviksi ja monipuolisiksi. Ryhmä on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille. 

Kuntoliikunnan erityisryhmä harjoittelee kaudella 2018-2019 perjantaisin klo 18:00-19:00 Simonkallion koululla  (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 95 € + jäsenmaksu 30 € 

 

ATLAS
Pojille suunnattu temppukerho/motoriikkaryhmä! Harjoituksissa on tavoitteena temppuilla erilaisilla temppuradoilla, leikkiä ja pelailla yhdessä muiden erityistä tukea tarvitsevien kanssa ja kehittää motorisia taitoja.

ATLAS ryhmä harjoittelee kaudella 2018-2019 perjantaisin klo 17:00-18:00 Simonkallion koululla  (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 95 € + jäsenmaksu 30 € 

 

Uniikit X -ryhmä

Harjoituksissa on tavoitteena tutustuttaa tytöt  voimisteluun lajina, harjoitella voimistelulle ominaisia liikkeitä ja harjoitteita sekä tutustua voimisteluvälineisiin.

Uniikit X ryhmä harjoittelee kaudella 2018-2019 perjantaisin klo. 19-20, Simonkallion koululla (os. Simonkalliontie 1, Vantaa)

Maksut: Kausimaksu 95 € + jäsenmaksu 30 €.

 

Uniikit Y ryhmä

Uniikit Y harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa on yleisten voimistelutaitojen lisäksi tavoitteena opetella ja harjoitella rytmisen voimistelun Special Olympics ohjelmia. Uniikit Y osallistuu aktiivisesti Special Olympics kilpailuihin.

Uniikit Y ryhmä harjoittelee kaudella 2018-2019 torstaisin klo 18:00-19:00 Tennistien Varialla ja sunnuntaisin klo 18:00-20:00 Simonkallion koululla.

Maksut: Voimistelu harjoitukset 1x viikossa 150 € + jäsenmaksu 30 €. Voimistelu harjoitukset  2x viikossa 220€ + jäsenmaksu 30€.

 

Erityisryhmävastaava: Julia Ahonen

Julia.ahonen@scvantaa.fi


 

 

Uniikit Y Voimistelun MM-kisojen päätteeksi järjestetyssä Gala Voimistelunäytöksessä 

 

28.5.2017 oli Uniikit Y:llä tärkeä esitys, johon on valmistauduttu koko kevät. Ohjelmanumerona oli Rytmisen voimistelun Special Olympics Level 1 vanneohjelma. 

Helsingin Jäähallissa järjestettiin Voimistelun MM-kisojen päätteeksi Gala Voimistelunäytös. Näytöksessä esiintyi voimistelun maailman huippuja ja harrasteryhmiä. Uniikit Y:llä oli kunnia edustaa sekä SC Vantaata että erityisryhmien voimistelua.