top of page
Nuoret voimisteluharrastus SC Vantaa.jpeg

2013 tai aiemmin syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2013 tai aiemmin syntyneille tarkoitetut ryhmät. 

2013 tai aiemmin syntyneet

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta.  Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.

 

Hei aikuinen!

Kaipaatko harrastusta? SC Vantaa tarjoaa erilaisia liikuntatunteja myös aikuisille.

Kurssivalikoimastamme löytyy aikuisille voimistelua ja akrobatiaa, klikkaa alta ja tutustu valikoimaan!

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2023

Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 8.1.2024 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huomasithan, että täysiin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan voimistelun perustaitoja ja lajiliikkeitä. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja osallistuvat seuran kevät- ja talvinäytöksiin. 

Voimistelun harrasteryhmät:

 

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua useammin kuin kerran viikossa ja päästä nauttimaan esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi! 

2011-2010 syntyneiden valmennusryhmät kulkevat seurassamme nimellä Priori. Avoin valmennusryhmä Priori H harjoittelee 2 krt viikossa Simonkylän koululla ja kilpailee 12-14v harrastesarjassa sekä esiintyy seuran omissa näytöstapahtumissa.

 

2013-2012 syntyneiden valmennusryhmät kulkevat seurassamme nimellä Verona. Avoin valmennusryhmä Verona H harjoittelee Simonkylän alueella. Joukkue harjoittelee 2 krt viikossa ja osallistuu voimistelun Stara-tapahtumiin sekä seuran omiin näytöstapahtumiin.

Avoimet valmennusryhmät ovat hyvä paikka tutustua joukkuevoimistelun valmennustoimintaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelusta kiinnostuneet!

 

Tutustu joukkuevoimistelun valmennusryhmiin täältä! 

Akrobatiakoulut ja parkour kouluikäisille

Haluatko vauhdikkaan harrastuksen, jossa pääset temppuilemaan, kiipeilemään ja rakentamaan ratoja? Siinä tapauksessa akrobatiakoulu on sinulle sopiva harrastus! Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja sopivat myös lisätunneiksi esimerkiksi voimistelun harrastajille.

Alkeet-tunti on tarkoitettu aloitteleville temppuilijoille. Tunneilla edetään perustempuista (kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) kohti haastavampia.

 

Jatko-tunti sopii jo hieman kokeneemmille akrobaateille, joilta perustemput jo sujuvat. Kauden toiminta suunnitellaan ryhmäkohtaisesti.

UUTUUS! Avoimen tason parkourtunti on täydellinen niille lapsille, jotka kaipaavat elämäänsä vauhtia. Tunneilla opetellaan parkourille tyypillisiä liikkeitä sekä yhdistellään niitä pidemmiksi liikesarjoiksi. Osaavan ohjaajamme Essi Latvalan johdolla harjoittelu on hauskaa ja turvallista kovasta vauhdista huolimatta.

 

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Tanssiryhmät

Yli 10-vuotiaiden showtanssi on kaikille avoin tanssiryhmä. Showtanssissa yhdistyy monia eri tanssilajeja, kuten jazz-, nyky-, street- ja discotanssi. Showtanssitunneilla harjoitellaan esimerkiksi hyppyjä, piruetteja sekä koreografiaa. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely, lihaskunto ja loppuvenyttelyt. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Aiempaa tanssikokemusta et tarvitse.

 

Streetdance-tunneilla liikutaan rytmikkäästi ja kokeillaan eri katutanssilajeja. Tunnilla kehitetään samalla myös motoriikkaa ja lihaskuntoa hyvän musiikin tahdittamana. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa. Tunti on avoin kaikille, aiempaa tanssikokemusta et tarvitse!

UUTUUS! Tulevan kauden uutuustuntina SC Vantaalla starttaa kpop-tanssitunnit.

Kpop-tunneilla harjoitellaan Korealaisen populaarimusiikin musiikkivideoista tuttuja koreografioita. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa ja nautitaan hyvästä musiikista. Hyppää rohkeasti mukaan ja ihastu tähän menevään ja koukuttavaan tanssilajiin.

Tanssin esiintyvät ryhmät:

Kerran viikossa harjoittelevien tanssin harrasteryhmien lisäksi tarjonnastamme löytyy kolme tanssin esiintyvää ryhmää niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella hieman enemmän ja nauttia esiintymisen ilosta.

SCV Vanadium on 2013-2010 syntyneille tarkoitettu tanssin esiintyvä ryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa, 60-75 min kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa.

Kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan:

elle.turunen@scvantaa.fi

. . .

SCV Iridium on tanssin esiintyvä ryhmä 2013-2011 syntyneille. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa,

60-75 min kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa. Kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan:

veera.kilkki@scvantaa.fi

. . .

SCV Selenium on yli 14-vuotiaiden (v. 2009 ja aiemmin syntyneet) showtanssin esiintyvä ryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa, 75 min kerrallaan. Ryhmä osallistuu kilpailuihin ja katselmuksiin noin 1-3 kertaa kaudessa. Ryhmästä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä ohjaajaan: elle.turunen@scvantaa.fi

bottom of page