top of page

Harrasteryhmät

SC Vantaa tarjoaa monipuolisesti erilaisia voimistelun, tanssin ja temppuilun ryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille. Harrasteryhmien tunneille voi osallistua kuka tahansa, eikä aiempaa kokemusta voimistelusta tai muistakaan lajeista vaadita. SC Vantaa on lasten ja nuorten liikunnan tähtiseura.

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2024 on nyt avoinna!

Kenelle etsit harrastusta?

Perheliikunta

Perheliikunta on perheen yhteinen liikuntahetki, jossa kaikki perheenjäsenet saavat omalle taitotasolle sopivaa liikuntaa.

Perheliikunta tunneilla oma aikuinen on mukana jokainen kerta. Tunneille  osallistuvan aikuisen ei välttämättä tarvitse olla lapsen oma huoltaja.

Perheliikunnan tavoitteena on kehittää lapsen sekä aikuisen ketteryyttä, motoriikkaa ja tasapainoa. 

Perheliikunta SC Vantaa
Harrasteliikunta alle 7 vuotiaille SC Vantaa

Lapset alle 7v.

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja lapsille. Ryhmiä on tarjolla kolmevuotiaasta ylöspäin voimistelun, tanssin ja temppuilun linjoilla.

Harrasteliikunnan ryhmissä liikutaan harrastajien omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti kannustavassa ilmapiirissä. Toiminnan tavoitteena on rakentaa liikuntakulttuuria, joka edistää osallisuutta hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa.

Lasten harrasteryhmissä voit harrastaa yhtäaikaa useampaa lajia viikon eri päivinä ja luoda lapselle sopivan kokonaisuuden.

Lapset yli 7v.

Harrasteliikunnan ryhmissä liikutaan harrastajien omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti kannustavassa ilmapiirissä. Tunnit jakautuvat neljään linjaan: voimistelu, joukkuevoimistelu, tanssi ja temppuilu.

Valittavana on joko kerran viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita harjoittelevia harrasteryhmiä tai kaksi kertaa viikossa
harjoittelevia joukkuevoimistelun avoimia valmennusryhmiä. Kaikkiin lasten ja nuorten ryhmiin harrastusryhmiin pääsee mukaan ilman aiempaa harrastustaustaa.

Lasten harrasteryhmissä voit harrastaa yhtäaikaa useampaa lajia viikon eri päivinä ja luoda lapselle sopivan kokonaisuuden.

Harrastevoimistelu lapset yli 7 v SC Vantaa
Harrasteryhmä nuorille yli 10v. SC Vantaa

Nuoret yli 10v.

Nuorten tunnit on suunnattu 10-15-vuotiaille nuorille.

 

Ryhmissä liikutaan harrastajien omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti kannustavassa ilmapiirissä. Tunnit jakautuvat neljään linjaan: voimistelu, joukkuevoimistelu, tanssi ja akrobatia.

Valittavana on joko kerran viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita harjoittelevia harrasteryhmiä tai kaksi kertaa viikossa
harjoittelevia joukkuevoimistelun avoimia valmennusryhmiä.

 

Kaikkiin nuorten harrasteryhmiin pääsee mukaan ilman aiempaa harrastustaustaa. Nuorten harrasteryhmissä voit harrastaa yhtäaikaa useampaa lajia viikon eri päivinä ja luoda  näin mieluisan kokonaisuuden.

Erityisliikunta

Erityisliikunnan ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. 

Ryhmät ovat tarkoitettu lapsille, nuorille sekä aikuisille, joilla on kömpelyyttä ja vaikeuksia oppia kuten downin syndrooma, dysfasia tai muu kehityshäiriö. Ryhmät esiintyvät Sport Club Vantaan näytöksissä tai halutessaan Special Olympics- rytmisen voimistelun kisoissa.

Erityisliikunta SC Vantaa
ML4A5757_edited.jpg

Aikuiset

Aikuisille tarjottava toiminta on seurassamme monipuolista. Voit joko liikkua tavoitteelliseemmin tai harrastaa omaksi iloksesi. Aikuisten ryhmissä on mahdollisuus esiintyä tai kilpailla erilaisissa tapahtumissa.

 

Aikuisten ryhmissä tavoitteena on kasvattaa kuntoa sekä kehittää motoriikkaa yhdessä hauskaa pitäen.

Ajankohtaista

bottom of page