top of page
Little Boy Playing Doctor

Vakuutukset

Harrastajilla tulee olla tunneilla liikkueessaan voimassa oma vakuutus. Jäseniä ei ole vakuutettu seuran puolesta. Jäsenillä on mahdollista ostaa vakuutus seuran kautta.

SC Vantaa joukkuevoimistelu.jpeg

Vakuutus harrasteliikkujat

Harrasteliikkujilla on mahdollisuus ostaa Pohjola Vakuutuksen 5€ hintainen Jumppaturva -vakuutus ilmoittautumisen yhteydessä myClubissa. Vakuutus astuu voimaan 1.9. tai myöhemmin ostetuissa vakuutuksissa tilauksen jälkeisen viikon alusta alkaen. Jumppaturva-vakuutus on voimassa seuraavan toimintavuoden loppuun (31.8.2024) asti. Lisätietoja Jumppaturva -vakuutuksesta löydät täältä.

Toimintaohjeet vahinkotilanteen sattuessa Jumppaturva-vakuutuksen haltijoille:

  • Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärin vastaanotolle.

  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa. Pohjola Terveysmestari palvelee sovelluksessa ja puhelimitse numerossa 0100 5225. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. 

Vakuutus kilpavoimistelijat

Kilpatoimintaan osallistuvilla tulee olla erikseen vakuutus. Kilpavoimistelijoiden on mahdollista ostaa OP Vakuutuksen Sporttiturva- vakuutus lisenssin oston yhteydessä. Lisätietoja Sporttiturva -vakuutuksesta löydät täältä.

Suosittelemme kaikkia jäseniämme tutustumaan vakuutusehtoihin huolellisesti ja varmistamaan ennen toiminnan käynnistymistä, että omat vakuutukset on kunnossa. 

Vahingon sattuessa sinua palvelee SC Vantaan yhteistyökumppani Mehiläinen

Varmistathan vakuutusehtosi ja varaat ajan Mehiläisen kotisivuilta tai soittaa puhelinnumeroon  010 414 00.
 
Ennen hoitoon hakeutumistasi lataathan käyttöösi Mehiläisen Oma Urheilu -sovelluksen:

  1. Lataa käyttöösi Mehiläinen-sovellus omasta sovelluskaupastasi

  2. Sovelluksen oikean alakulman "Lisää" -valikosta löydät Edut ja palvelut -kohdasta "Oma urheilu"

  3. Valitse Oma urheilu valikkoon urheiluseuraksesi Sport Club Vantaa

  4. Salasana "MEHURHEILU"

  5. Kerro mahdollisuudesta myös muille (mummut, kummit, ystävät) - kaikki sovellukseen kirjautuneet Mehiläisen palvelujen käyttäjät kerryttävät Sport Club Vantaan tukipottia. Kaikki sovelluksen ladanneet ja seuramme tietoihinsa merkinneet saavat käyttöönsä vaihtuvia etuja ja tarjouksia.

bottom of page