top of page
SC Vantaa voimistelu lapset voimistelevat.jpeg

2014-2016 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2014-2016 syntyneille tarkoitetut ryhmät. 

2014-2016 syntyneet

Meiltä löytyy laaja valikoima tanssin, akrobatian ja voimistelun tunteja 7-9-vuotiaille lapsille. Tältä sivulta löydät näihin ryhmiin liittyvää tietoa ja ilmoittautumislinkit.

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta.  Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.

 

Hei aikuinen!

Kaipaatko harrastusta? SC Vantaa tarjoaa erilaisia liikuntatunteja myös aikuisille.

Kurssivalikoimastamme löytyy aikuisille voimistelua ja akrobatiaa, klikkaa alta ja tutustu valikoimaan!

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024

Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Kevätkausi alkaa viikolla 2 (ma 8.1.2023 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huomasithan, että täysiin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Voimistelu 2014-2016

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla lapsi liikkuu monipuolisesti voimistelun perustaitoja tapaillen. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

2016 syntyneet voivat ilmoittautua suoraan myös joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin, joissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. 

Voimistelun harrasteryhmät:

 

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua useammin kuin kerran viikossa ja päästä nauttimaan esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi!

2014-2015 syntyneiden valmennusryhmät kulkevat seurassamme nimellä Viona. Avoimia valmennusryhmiä on Simonkylässä ja Korsossa. Ryhmät harjoittelevat 2-3 krt viikossa oman valinnan mukaan ja osallistuvat voimistelun Stara-tapahtumiin sekä seuran omiin näytöstapahtumiin.

Joukkuevoimistelun 2016 syntyneiden valmennusryhmät kulkevat seurassamme nimellä Evina. Avoimia valmennusryhmiä on Korsossa ja Simonkylässä. Ryhmät harjoittelevat 2-3 krt vko oman valinnan mukaan. Ryhmät osallistuvat voimistelun Stara-tapahtumiin sekä seuran omiin esiintymistapahtumiin.

 

Avoimet valmennusryhmät ovat hyvä paikka tutustua joukkuevoimistelun valmennustoimintaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelusta kiinnostuneet!

 

Tutustu joukkuevoimistelun valmennusryhmiin täältä

Akrobatiakoulut ja parkour kouluikäisille

Haluatko vauhdikkaan harrastuksen, jossa pääset temppuilemaan, kiipeilemään ja rakentamaan ratoja? Siinä tapauksessa akrobatiakoulu on sinulle sopiva harrastus! Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja sopivat myös lisätunneiksi esimerkiksi voimistelun harrastajille.

Alkeet-tunti on tarkoitettu aloitteleville temppuilijoille. Tunneilla edetään perustempuista (kuperkeikat, kärrynpyörät ja käsilläseisonnat) kohti haastavampia.

 

Jatko-tunti sopii jo hieman kokeneemmille akrobaateille, joilta perustemput jo sujuvat. Kauden toiminta suunnitellaan ryhmäkohtaisesti.

UUTUUS! Avoimen tason parkourtunti on täydellinen niille lapsille, jotka kaipaavat elämäänsä vauhtia. Tunneilla opetellaan parkourille tyypillisiä liikkeitä sekä yhdistellään niitä pidemmiksi liikesarjoiksi. Osaavan ohjaajamme Essi Latvalan johdolla harjoittelu on hauskaa ja turvallista kovasta vauhdista huolimatta.

 

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Tanssitunnit
2014-2016 syntyneille

Showtanssi 2014-2016 on kaikille avoin tanssiryhmä. Showtanssissa yhdistyy monia eri tanssilajeja, kuten jazz-, nyky-, street- ja discotanssi. Showtanssitunneilla harjoitellaan esimerkiksi hyppyjä, piruetteja sekä koreografiaa. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely, lihaskunto ja loppuvenyttelyt.

Streetdance-tunneilla liikutaan rytmikkäästi ja kokeillaan eri katutanssilajeja. Tunnilla kehitetään samalla myös motoriikkaa ja lihaskuntoa hyvän musiikin tahdittamana. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa.

Balettitunneilla harjoitellaan baletin perusteita keskittyen lajille ominaiseen tekniikkaan ja tunnelmaan. Tämä on erinomainen tunti heille, jotka haluavat tutustua klassiseen maailmaan tanssin siivillä.

Balettitunti toimii myös hyvänä tukilajina esimerkiksi voimistelulle.

UUTUUS! Tulevan kauden uutuustuntina SC Vantaalla starttaa kpop-tanssitunnit.

Kpop-tunneilla harjoitellaan Korealaisen populaarimusiikin musiikkivideoista tuttuja koreografioita. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan tanssitekniikkaa ja nautitaan hyvästä musiikista. Hyppää rohkeasti mukaan ja ihastu tähän menevään ja koukuttavaan tanssilajiin.

 

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

bottom of page