top of page
Voimistelu lapset SC Vantaa.jpeg

2017-2018 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki vuonna 2017-2018 syntyneille tarkoitetut ryhmät. 

2017-2018 syntyneet

Tältä sivulta löydät kaikki 2017-2018 syntyneille tarkoitetut ryhmät. SC Vantaalla 5-6-vuotiaat liikkuvat oman ikäluokkansa ryhmissä tai yhdessä oman aikuisen kanssa perheliikunnan ryhmissä. 

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClub -järjestelmän kautta. Pääset ilmoittautumaan suoraan oikeaan ryhmään klikkaamalla ryhmän nimeä. Rekisteröityminen myClubiin tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet myClubin käyttöönottoon löydät täältä.

 

Hei aikuinen!

Kaipaatko harrastusta? SC Vantaa tarjoaa erilaisia liikuntatunteja myös aikuisille.

Kurssivalikoimastamme löytyy aikuisille voimistelua ja akrobatiaa, klikkaa alta ja tutustu valikoimaan!

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024

Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024 on nyt auki!

Syyskausi alkaa viikolla 2 (ma 8.1.2024 alkaen).

Tutustu ryhmiin alta ja ilmoittaudu mukaan suoraan haluamasi ryhmän kohdalta.

Huomasithan, että täysiin ryhmiin voi ilmoittautua jonopaikalle. Mikäli myöhemmin ryhmästä vapautuu paikka, siitä ilmoitetaan sähköpostitse. Jos haluamanne ryhmä on täynnä, toimistomme auttaa myös mielellään löytämään sopivan ryhmän tilalle: toimisto@scvantaa.fi.

Klikkaa alta ja pääset suoraan haluamasi lajin tuntivalikoimaan.

Voimistelu 2017-2018

Hyppää mukaan voimistelun maailmaan! Voimistelutunneilla lapsi liikkuu monipuolisesti voimistelun perustaitoja tapaillen. Voimisteluryhmät harjoittelevat kerran viikossa ja halukkailla on mahdollista osallistua lisäryhmään.

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Joukkuevoimistelun avoimet valmennusryhmät:

Haluaisitko harjoitella voimistelua useammin kuin kerran viikossa ja päästä nauttimaan esiintymisen ilosta? Siinä tapauksessa joukkuevoimistelu voisi olla sinun juttusi! 

 

Uudet joukkuevoimistelun 2017 syntyneiden valmennusryhmät perustetaan kesällä 2023 Simonkylän ja Korson alueille. Joukkueet harjoittelevat 2 krt vko ja osallistuvat voimistelun Stara-tapahtumiin sekä seuran omiin esiintymistapahtumiin. Joukkueiden toiminta käynnistyy elokuussa 2023.

 

Avoimet valmennusryhmät ovat hyvä paikka tutustua joukkuevoimistelun valmennustoimintaan. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki joukkuevoimistelusta kiinnostuneet!

 

Tutustu joukkuevoimistelun valmennusryhmiin täältä

Temppukoulut ja naperoparkour
2017-2018

Perheen pienimmät, seikkailunhaluiset liikkujat aloittavat harrastamisen temppukouluista! Temppukouluissa leikitään, pyöritään, kiipeillään ja rakennetaan temppuratoja. Tunnit kehittävät motorisia perustaitoja ja antavat loistavan pohjan tulevaisuuden liikuntaharrastuksiin.

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Lastentanssi ja satubaletti
2017-2018

Perheen pienimpien tanssiharrastus alkaa joko lastentanssista tai satubaletista. Tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja tanssin alkeita musiikin tahdittamana.

Hyppää mukaan tanssin pyörteisiin!

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

Perheliikunta

Perheliikuntatunneilla lapsi pääsee harrastamaan yhdessä aikuisen kanssa. Tunnit ovat oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat harrastaa vielä yhdessä huoltajan kanssa. Hauskaa yhdessäoloa ja liikuntaa vaikka koko perheen kesken!

Jos kurssi-ilmoittautuminen ei aukea automaattisesti,

klikkaa kuvaketta hiiren oikealla painikkeella.

bottom of page