top of page
Lapset ja nuoret SCVantaan tanssijat.jpg

Lapset ja nuoret

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja

lapsille ja nuorille.

Lapset ja nuoret

Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja lapsille ja nuorille. Valittavana on joko kerran viikossa ilman kilpailullisia tavoitteita harjoittelevia harrasteryhmiä tai kaksi kertaa viikossa
harjoittelevia joukkuevoimistelun avoimia valmennusryhmiä. Kaikkiin lasten ja nuorten ryhmiin pääsee mukaan ilman aiempaa harrastustaustaa.

Harrasteliikunnan ryhmissä liikutaan harrastajien omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti kannustavassa ilmapiirissä. Toiminnan tavoitteena on rakentaa liikuntakulttuuria, joka edistää oppimista, osallisuutta, hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Ryhmiä on tarjolla kolmevuotiaasta ylöspäin voimistelun, tanssin ja temppuilun linjoilla. Harrasteliikunnan ryhmiä löytyy ympäri Itä-Vantaata.

Joukkuevoimistelun avoimiin valmennusryhmiin ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet! Ryhmiä on tarjolla 6-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmissä harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja kauden aikana osallistutaan Stara-tapahtumiin sekä esiinnytään seuran omissa tapahtumissa. Joukkueet tähtäävät tulevaisuudessa kansallisiin kilpailuihin. Avoimet valmennusryhmät löytyvät Korson sekä Simonkylän toimipisteiltä. 

Minkä ikäiselle lapselle etsit harrastusta?

Kauden 2023-2024 ilmoittautuminen on nyt auki!

Seuramme tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Lukujärjestyksestämme löytyy tanssia, temppuilua ja voimistelua ympäri Itä-Vantaata.

 

Valitse sopiva ikäluokka ja pääset selailemaan tuntivalikoimaa!

Lapset  SC Vantaa harrastus

Voimistelutunneilla
tärkeintä on ILO

Meillä lasten voimistelutunneilla näkyvät ILO eli innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä. Laadukkaassa lasten voimistelussa koulutettu ohjaajamme suunnittelee harjoitukset siten, että ne tukevat lapsen psyykkistä ja fyysistä kasvua sekä kehitystä.

Tuntien tavoitteena on, että innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä toteutuvat aivan jokaisella harjoituskerralla. Sen seurauksena lapsi omaksuu seurasta urheilullisen ja liikunnallisen elämäntavan sekä saa kipinän monipuoliseen, riittävään ja omaehtoiseen liikuntaan.

Valtaosa lapsen liikuntasuosituksesta koostuu monipuolisesta ja omaehtoisesta liikunnasta ja urheilusta päivän aikana. Kokonaisliikuntamäärää kuitenkin täydentää ohjattu liikunta seurassa. Ohjattu, laadukas harjoittelu ja kilpailu tukevat lapsen kasvua liikkujaksi ja urheilijaksi ja takaa näin ollen mahdollisuuden kehittyä kohti omaa potentiaalia.

Harraste- ja valmennustoimintamme pohjautuu voimisteluliiton voimistelukouluun.

Voimistelu on hauskaa SC Vantaa.jpeg
bottom of page