top of page
  • Writer's pictureSC Vantaa

Aloita joukkuevoimistelu!

Joukkuevoimistelun avoimia kokeilutreenejä järjestetään 10.-15.12. välisenä aikana Simonkylän koululla sekä Korson harjoitushallilla!Maksuton kokeilutreeni on tarkoitettu kaikille joukkuevoimistelusta kiinnostuneille. Harjoituksessa pääsee tutustumaan joukkuevoimistelun harjoituksiin innostavassa ilmapiirissä saman ikäisten lasten kanssa. Harjoituksen jälkeen jokaiselle suositellaan sopivaa ryhmää sähköpostitse.


Kokeilutreenejä järjestetään 2012-2017 syntyneille. Yli 12v. kilpaileviin joukkueisiin voi hakea suoraan olemalla yhteydessä joukkueen valmentajaan tai joukkuevoimistelun lajivastaavaan Sonja Pitkäseen.

Aikataulut ja ilmoittautuminen kokeilutreeniin, https://q.surveypal.com/Avoit-treenit-joulu-2023---final

SC Vantaalla on joukkuevoimistelussa tarjontaa monipuolisesti eri taito- ja tavoitetasoille. Joukkuevoimistelu aloitetaan useimmiten avoimesta valmennusryhmästä, jotka osallistuvat Stara -esiintymistapahtumiin. Stara-tapahtumat ovat alle 12-vuotiaille tarkoitettuja yhteisöllisiä esiintymistapahtumia, joissa jokainen osallistuja palkitaan. Starat toimivat hyvänä harjoituksena ennen kilpailusarjoihin siirtymistä. Kaikki alle 8-vuotiaat esiintyvät Stara-tapahtumissa ja kilpaileminen on mahdollista aloittaa aikaisintaan 8-10v. sarjasta. Yli 12-vuotiaana joukkueet siirtyvät kilpailemaan joko harraste-, kilpa- tai SM-sarjaan. Joukkueet harjoittelevat vähintään kaksi kertaa viikossa. Kilpailusarjoihin edetessä tai tavoitetason noustessa myös harjoitusmäärä nousee asteittain.


Lisätietoja avoimista kokeilutreeneistä ja SC Vantaan joukkuevoimistelutoiminnasta sonja.pitkanen@scvantaa.fi / p. 040 502 2892

206 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page